Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kći Mije Begović

Maja Lena Lopatny dirljivom objavom ganula majku: 'Imamo nas, a za ostalo ćemo lako'

Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram
1/2
11.01.2019.
u 09:40

Bivša TV voditeljica Maja Lena Lopatny emotivnom čestitkom raznježila je mnoge.

Maja Lena Lopatny na poseban način obilježila je rođendan svoje majke, glumice Mije Begović. Na svom Facebook profilu magistrica novinarstva svojoj majci poželjela je sve najbolje, a njezina objava ganula je mnoge. 

- Želim ti da naša pozornica života zauvijek bude ispisana ljubavi i podrškom kao i do sada, da bude prepuna šala i smijeha (Svijet pokrećemo osmijehom, zar ne?) puna topline i ljubavi, naših “dubokoumnih razgovora” i analiza, mira i mudrosti, naravno tvojih nezaobilaznih “juhica”, epskih rečenica i zaključaka..da i dalje budeš sve ono što jesi, da i dalje s takvih žarom i ljubavi voliš ovaj svijet i da u svaku novu pobjedu ideš s osmijehom i sa svojim ogromnim lavljim srcem, samo onako kako ti znaš.

Imamo nas, a za ostalo ćemo lako - napisala je bivša TV voditeljica uz zajedničku fotografiju. 

- I naravno kakva bi rođendanska slika bila ako ne “mutna”, ionako ti takve najviše voliš, a mi znamo zašto..pitala si me šta radim? E, paaa sad znaš.. nije ju bilo lako iskopati. Neka ti je najsretniji...i znam da će ti se sve želje ispuniti jer kao što si me oduvijek učila život je čudo. S tobom to sigurno je. Voli te tvoj general M. I Maz, naravno- dodala je Maja čija je objava u kratkom roku prikupila mnoštvo lajkova i komentara. Jedan od njih uputila je i Ana Maras Harmander.  - Sretan ti Mia Begović. Kakvo si divno biće odgojila - poručila je glumica slavljenici. 

Pogledajte i kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije