Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODNA PJEVAČICA

Maja Bajamić objavila golišavi selfie nakon buđenja i zagolicala maštu pratitelja

Timu se pridružila Maja Bajamić, pobjednica pete sezone televizijske uspješnice "Tvoje lice zvuči poznato"
Foto: Kontesa
1/10
13.11.2021.
u 14:45

- Ko kuva kavu? Ajmooo lipotoooo, pakuj stvariiii, ide se letit daljeee. Dobro jutroooo svituuuu, lip van daaaann - napisala je pokraj fotografije.

Pjevačica Maja Bajamić (30) na Instagramu je objavila fotografiju nakon buđenja, i zagolicala maštu svojih gledatelja. Zgodna Splićanka napravila je selfie bez šminke, ogrnuta samo bijelim ručnikom, i tako istakla svoju vitku figuru. 

- Ko kuva kavu? Ajmooo lipotoooo, pakuj stvariiii, ide se letit daljeee. Dobro jutroooo svituuuu, lip van daaaann - napisala je pokraj fotografije. 

Pjevačica se prije nekoliko dana prisjetila i značajnog datuma u njenom životu, kada se lani vratila na scenu nakon ozljede vratne kralježnice. 

- 09.11. - vrlo značajan datum u mom životu. Ponovni povratak na pozornicu i pod njena svitla nakon ozljede vratne kralježnice koja je ostavila dubok trag i na duh i na tilo. Godina dana terapija i potpune pauze od pozornice, završena je i donijela povratak novim početkom i svijetom u koji san se Zauvik zaljubila, a njegovo je ime Cabaret . Otvorila su se nova vrata kluba Kontesa, a ja sam uz terapije privodila kraju diplomski. Iz potpunog ništavila, nemogućih boli, nesanice i survivor moda do kraja, radila san korak po korak, najviše u tišini i samoći. Uvik ću pantit draga lica svih onih koji su bili u publici te večeri. HVALA. Pljeskali ste dizanju iz mrtvih. Ja san (van) uvik najbolje znala zahvalit osmijehom.

Nedugo nakon, korona i nova sranja. Već san ju na neki način i proživila. Nedostaje mi ansambl i ludila u backstageu. Neki dan me zvao Miro Ungar i najavio povratak cabareta - kazala je pjevačica koju ćemo uskoro gledati i u voditeljskoj ulozi, budući da će na banjalučkoj TV Una voditi novi kviz. 

video: Denis Latin oduševio pratitelje fotografijom iz 1992. godine 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije