Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Maja Šuput pokazala kako vježba, pratitelji je pohvalili: 'Kao lutkica si'

Foto: Instagram
1/35
02.02.2024.
u 08:41

Pjevačica je donijela odluku da će se od veljače vratiti vježbanju, a fotografije iz teretane podijelila je na svojim društvenim mrežama. Maja je pokazala kako izgleda dok vježba, a na spravama je bila u crnim sportskim hlačicama i bijelom topu.

Pjevačica Maja Šuput (44) početak godine provela je na godišnjem odmoru te se zaputila u Dubai, a potom na Sejšele, a nakon što se vratila s odmora, javila se s nastupa. Osim toga, Maja je pokazala i kako je obavila veliko čišćenje svoje kuće u siječnju te izdvojila odjeću koju je njezin sin Bloom prerastao i odlučila je nekome darovati. Prvi dan u veljači glazbenica je donijela još jednu novu odluku kojom se pohvalila na društvenim mrežama.

Naime, Maja je donijela odluku da će se od veljače vratiti vježbanju, a fotografije iz teretane podijelila je na svojim društvenim mrežama. Maja je pokazala kako izgleda dok vježba, a na spravama je bila u crnim sportskim hlačicama i bijelom topu. U opisu je istaknula da joj je ovo novogodišnja odluka.

– Novogodišnja odluka – vratiti se vježbanju! – poručila je kratko. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji koji su pohvalili njezin fantastičan izgled, ali istaknuli i da oni ne izgledaju tako dobro tijekom treninga. "Kao lutkica si, za što ti vježbaš", "Ja u teretani izgledam k'o da me je netko ižmikao. Odluka je top", pisali su.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, prije nekoliko dana Maja je oduševila javnost svojim potezom. Naime, ona je odlučila ponovno darovati Bloomovu odjeću, cipele, igrače, mlijeko i ostale potrepštine, a sve odlazi na adresu samohranog oca.

''Dragi moji, evo natrpala sam jednu ozbiljnu vreću robe, ne može se ni dići koliko je teška, ima svega unutra. Odlučila sam pokloniti odjeću ocu koji je na Korčuli ostao bez supruge s četvero malodobne djece, od kojih je jedno dvomjesečna beba, kako ste mi i vi svi sugerirali. Jest da je moj Bloom malo veći, ali vjerujte mi da bebe rastu kao gljive. S obzirom na to da se radi o bebi od nekoliko mjeseci, stavila sam i hranu, malo Majushka kozmetike, posude, igračaka, ma svega. Samo nemam adresu tako da mi pošaljite adresu od gospodina s Korčule da mu mogu dostaviti. Evo, nadam se da smo svi zajedno napravili nešto pametno'', poručila je Maja u videu u kojemu je snimila svu odjeću i ostalo što će mu poslati.

VIDEO Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno

 

Ključne riječi

Komentara 2

TO
TomoVinkovićbeatsIMT
10:48 02.02.2024.

Kad kažu: "Kao lutkica si" misle na razinu plastike.

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
10:38 02.02.2024.

Uznemirujuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije