Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLOGLAŠENI ZATVOR

Glumac osuđen za silovanje prebačen u zatvor Charlesa Mansona: Sramota Dannyja Mastersona

Foto: Profimedia
1/10
01.02.2024.
u 23:00

Glumac Danny Masterson prebačen je u zatvor s najvećom razinom sigurnosti, a upravo je ondje boravio Charles Manson i mnogi drugi ubojice i kriminalci.

Glumac Danny Masterson prebačen je u zatvor s najvećom razinom sigurnosti u kojem je nekoć bio smješten američki kriminalac, vođa kulta i glazbenik Charles Manson koji je vodio obitelj Manson i imao kult sa sjedištem u Kaliforniji. Danny, inače glumac najpoznatiji po ulozi u seriji "Lude sedamdesete", a koji je prošle godine bio osuđen za dva silovanja koja datiraju još iz 2003. - premješten je iz državnog zatvora North Kern u Delanu u Kaliforniji u državni zatvor Corcoran u dolini San Joaquin, piše Page Six. 

Glasnogovornik zatvora nije odmah odgovorio na zahtjev američkog medija Pagea Sixa za potvrdu lokacije glumca, a riječ je o državnom zatvoru koji je poznat po zatvaranju nekih od najozloglašenijih američkih kriminalaca, uključujući spomenutog Charlesa Mansona od 1989. pa sve do njegove smrti 2017. godine. U isti je zatvor bio smješten i Sirhan Sirhan, inače ubojica senatora Roberta . Kennedyja sve dok 2013. nije bio premješten u popravnu ustanovu Richard J. Donovan u području South Baya, zapravo u okolici San Diega. Glumac Masterson prvotno je bio zatvoren u Centralnom muškom zatvoru losanđeleškog okruga, ali je 31. prosinca 2023. započeo svoj proces klasifikacije i smještaja u državnom zatvoru Northern Kern.

 

Foto: Profimedia

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Samo tjedan dana nakon što mu je sutkinja Višeg suda u Los Angelesu Charlaine Olmedo odbila puštanje uz jamčevinu, uz obrazloženje da sada kad nema "ženu kojoj može ići kući i ima sve poticaje i okolnosti da pobjegne". Njegova supruga Bijou Phillips podnijela je zahtjev za razvod nakon manje od dva tjedna nakon što je u rujnu 2023. osuđen na 30 godina zatvora. 

 

Foto: PA/Pixsell, Youtube Screenshot

 

Podsjetimo, Masterson je uz uporabu sile prisilio žene na spolni odnos, uključujući dugogodišnju djevojku u svojoj kući u Hollywood Hillsu. Dogodilo se to u razdoblju između 2001. i 2003. godine. Porotnicima su rekli da je žene drogirao pićem kako bi ih mogao silovati, a koristio je i svoj utjecaj u Scijentološkoj crkvi. Sve tri žene  su također bile pripadnice iste crkve. Žene su posvjedočile da im je, kada su Mastersona prijavile dužnosnicima u crkvi, rečeno da to nije silovanje, da su bile dio etičkog programa i da su ih upozorili da ne idu policiji.

 

Tko je sin Marine Lovrić Merzel? Vodila se predistraga protiv njega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije