Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokativna kraljica popa

Madonna ne prestaje šokirati, objavila je novi bizaran video: 'Neka joj netko promijeni terapiju'

Instagram
10.12.2022.
u 00:20

Madonnin ''zaleđen'' i nimalo prirodan izgled lica već godinama puni medijske stupce, a pratitelji ne prestaju s raspravama na društvenim mrežama.

Kraljica popa Madonna (63) u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati svoje obožavatelje, a svaka nova objava izaziva sve burnije reakcije. Nova objava tako je ponovno šokirala pratitelje. Naime, na društvenim mrežama podijelila je video na kojem nosi crnu, čipkastu masku dok u ustima izazovno drži crni štap.

U posljednje vrijeme Madonna ne odustaje od takvih objava, a obožavatelji su zabrinuti što se događa s nekad omiljenom pjevačicom.

''Plaši djecu i gubi obožavatelje brže nego što je Titanic potonuo'', ''Neka netko Madonni promijeni terapiju'', ''Što se dogodilo Madonni?'', ''Bila je moja najdraža umjetnica tijekom odrastanja'', ''Madonna, molim te prestani s botoksom i operacijama. Napravi novi album'', ''Molim te, prestani. Uništavaš svoju ljepotu'', samo je dio komentara pratitelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Podsjetimo, Madonna je nedavno objavila snimku na kojoj liže vodu iz zdjelice za pse, a mnogima nije jasno što se s legendarnom pjevačicom točno događa. Madonna je poznata po tome da voli pratitelje držati na rubu sjedala sa svojim ponašanjem, no neki misle da sada pretjeruje. -Sramoti se. Ovo je odvratno. Diže mi se želudac - napisao je jedan korisnik Twittera. 

Madonnin ''zaleđen'' i nimalo prirodan izgled lica već godinama puni medijske stupce, a pratitelji ne prestaju s raspravama na društvenim mrežama. Nedavno je odlučila stati na kraj kartičarima koji ju optužuju da neprestano koriti filtere na svojim fotografijama kako bi izbrisala godine pa je na TikToku objavila neobrađeni video i pokazala kako zapravo izgleda. No, čini se kako nova objava nije bila baš najbolji potez jer su brojni obožavatelji komentirali kako izgleda ''neprirodno'' zbog pretjeranih odlazaka na estetske korekcije.

VIDEO VIDEO Ivana Knoll u Dohi je proslavila novi uspjeh: 'Hejteri kako će te sad spavati?'

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije