Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO SE SREDIO

Zvijezda filma 'Sam u kući' više izgledom ne plaši nostalgične fanove

Macaulay Culkin
Foto: Screenshot Youtube
29.07.2017.
u 10:59

Čini se kako je Macaulay Culkin izašao iz pakla droge

Propala zvijezda filmskog serijala "Sam u kući", Macaulay Culkin napokon je krenuo pravim putem. Ako je suditi prema njegovim posljednjim fotografijama, 36-godišnji glumac sredio si je život i danas izgleda neprepoznatljivo.

Poznato je kako je Culkin ušao u pakao droge i posljednjih godina šokirao je javnost svojim izgledom, no čini se da se napokon riješio ovisnosti. Ili se barem doveo u red.

Culkin snima novi film Changeland u kojem glumi sa Sethom Greenom i Brendom Song pa je novi imidž možda i dio uloge. U svakom slučaju, odlično mu stoji i nadajmo se da će ga zadržati.

Komentara 6

PA
pavel1001
16:24 29.07.2017.

Lep ko greh

NA
narcis660
12:07 29.07.2017.

Kad slava i lova od malih nogu udare u glavu.....steta mladosti

DJ
djontra
13:19 29.07.2017.

Jadno dijete, žao mi ga je. Trebali bi zabraniti dodjeljivanje takvih glavnih uloga djeci bez stručnog nadzora i vodstva vrhunskih psihologa. Zdravo djetinjstvo je bitnije od bilo kojeg novca. Drago mi je da se izvukao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije