Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški trenuci

M. Douglas: Ne zaboravljam trenutak kada su mi otkrili rak

michael
Pixsell
27.10.2011.
u 14:22

– Prvo je pogledao u mene, a zatim u pod i odmah sam znao da nešto nije u redu. Nikada neću zaboraviti taj pogled – rekao je Michael.

Glumac Michael Douglas kazao je da nikada neće zaboraviti liječnikov izraz lica kada mu je rekao da ima rak.

– Prvo je pogledao u mene, a zatim u pod i odmah sam znao da nešto nije u redu. Nikada neću zaboraviti taj pogled – rekao je Michael.

Glumac koji ima dvoje djece u braku s Catherine Zeta-Jones, Dylana (11) i Carys (8), te sina Camerona (32) iz prijašnjeg braka, nije skrivao da je bio potpuno shrvan nakon što je čuo vijest. Kaže da je bio uvjeren kako ima problema s grlom samo zbog snimanja filma i velikog naprezanja.

Nakon što se intenzivno liječio, Michael kaže da se sada osjeća odlično.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije