Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Marino se srami izaći pred ljude i često sluša zajedljive komentare

Foto: RTL
1/5
14.10.2019.
u 09:35

Prijavio se u RTL- ov show jer želi izgubiti višak kilograma i konačno se početi baviti sportom.

Četvrta sezona showa "Život na vagi" počinje 19. listopada u 20 sati na RTL-u kada 16 natjecatelja kreće u obračun s viškom kilograma. 

Jedan od njih je i 26-godišnji Marino Marušić koji dolazi iz Zadra i radi kao dostavljač hrane, a problema s prekomjernom težinom ima od malena. Iako se htio baviti nogometom i košarkom zbog debljine to nije moga, a zbog težine su ga često vrijeđali dok je bio mlađi, ali dodaje kako i danas čuje zajedljive komentare na račun svog izgleda.

Briga za zdravlje razlog je njegove prijave u show, ali prijavio se i kako bi pokojnom ocu ispunio želju, piše RTL. Pokojnom ocu je obećao kako će početi mršavjeti i brinuti o zdravlju.

Priznaje kako se srami izaći pred ljude te kad se pogleda u ogledalo vidi svoj zarobljeni odraz za koji često osjeća kao da mu ne pripada. Želja mu je da uskoro bude u mogućnosti odijevati ono što želi i da se počne više kretati i baviti omiljenim sportovima. 

Četvrta sezona showa 'Život na vagi' neće imati samo nove kandidate, nego i dva nova trenera, Maju Ćustić i Edina Mehmedovića, magistre kineziologije koji će pomoći kandidatima u potpunosti promijeniti dosadašnji način života zbog kojeg su došli do pretilosti i izloženosti raznim bolestima.

Ključne riječi

Komentara 2

SC
schwertransport
10:47 14.10.2019.

A nije se sramio kad je jeo!?

PA
pax5
09:58 14.10.2019.

Prvo pravilo u životu je zavoli sebe baš takvog kakav jesi. A onda radi na sebi polako jer nije ni došlo sve preko noći...Ne mislim samo na tjelesno stanje nego psihičko i duhovno ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije