Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantika

Luka Šulić na turneji uživa s djevojkom, a Hauser je solo jer Rozga nije išla s njim

2cellos
Foto: Instagram
1/4
09.12.2016.
u 14:21

Naši proslavljeni violončelisti uspješnu godinu završili su turnejom u Australiji i Novom Zelandu

Uspješnu koncertnu godinu dečki iz 2Cellosa završavaju u Australiji i Novom Zelandu. Naši proslavljeni violončelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser između nastupa uhvatili su vremena i za obilazak i odmor.

Luki se na ovom dijelu turneje pridružila njegova djevojka Tamara Zagoranski, a – kako se nagađa – odnedavno i zaručnica, dok je Stjepan na turneju otišao bez svoje djevojke Jelene Rozge. Splitska pjevačica zbog snimanja novog singla "Pismo glava", za koji je ovih dana snimila i spot, nije se mogla pridružiti Stjepanu na ovom putovanju.

Luka je na Instagramu objavio fotografiju s poznate i atraktivne lokacije – Cathedral Cove i ondje je snimio romantičnu fotografiju sa svojom dragom. Dok je Luka objavljivao fotke s djevojkom, Stjepan je objavljivao fotke nastale uz prepoznatljive simbole Australije i Novog Zelanda. 

 

Paradise❤️ #newzealand #cathedralcove #love #photooftheday

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on

 

>>2Cellosi spektakularnim koncertom oduševili tisuće Zagrepčana!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije