Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška ozljeda

Lucija Šerbedžija završila na hitnoj operaciji, odgođene sve predstave

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/4
31.10.2019.
u 12:55

Zbog oporavka koji će potrajati nekoliko mjeseci odgođena je premijera nove predstave Senke Bulić "Hedda Gabler", kao i tri predstave u njezinu matičnom kazalištu ZKM.

Zagrebačka glumica Lucija Šerbedžija jučer je nakon teške ozlijede završila na hitnoj operaciji. Lucija je, kako doznajemo, slomila kuk, a zbog oporavka koji će trajati nekoliko mjeseci odgođena je premijera nove predstave Senke Bulić "Hedda Gabler", kao i tri predstave u njezinu matičnom kazalištu ZKM.

– Zbog Lucijine nezgode pomičemo premijeru. Nećemo tražiti alternaciju, čekat ćemo da se oporavi i definirati novi termin... – kazao nam je Vedran Ćosić, producent kazališta Hotel Bulić.

Da se pomiče predstava, na svom profilu na Facebooku obznanila je i Senka Bulić, inače redateljica predstave ''Hedda Gabler''. Što se točno dogodilo, pokušali smo doznati i od same Lucije, no ona nije odgovarala na pozive.

Upit smo uputili i njezinu matičnom kazalištu ZKM-u. – Možemo vam samo potvrditi da je Lucija slomila kuk. Želimo joj što brži oporavak. Druge detalje ne znamo. Nažalost, samo smo dobili informaciju da je slomila kuk i želimo da nam se što prije vrati – rekla je Danica Juričić Spasović iz odnosa s javnošću.

Ozljeda kuka nije prva ovakva ozljeda za Luciju. Naime, prije pet godina kuk je slomila i na godišnjem odmoru. Kći Rade Šerbedžije prijelom je zaradila tijekom trčanja na Silbi, a tada je operirana u Klinici za ortopediju u Lovranu. Dvosatnu operaciju tada je predvodio doc. dr. Veljko Šantić.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

AR
ArsenT
13:15 31.10.2019.

Ajoj, želim brz oporavak...

AE
Aedes2017
21:11 31.10.2019.

Cijenjena Lucija drži se,strašno nam je žao ! Čekamo te I mislimo na tebe !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije