Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plus size model

Lucija Lugomer pozirala s obitelji i otkrila ime drugog sinčića

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/45
09.02.2024.
u 10:10

Plus size model Lucija Lugomer objavila je novu fotografiju na svom Instagram profilu i otkrila ime sinčića. - Radost koja je upotpunila našu obitelj, napisala je.

Naša plus size manekenka Lucija Lugomer (31) rodila je svoje drugo dijete krajem prošle godine, a sada je napokon i otkrila ime sinčića. - Dragi svi, upoznajte Noela. Radost koja je upotpunila našu obitelj, napisala je Lugomer u posljednjoj Instagram objavi gdje pozira sa suprugom i starijim sinom Leonom koju možete pogledati ovdje.

Podsjetimo, manekenka je rodila drugog sina na sam Božić, a fotografiju na kojoj su stopala malenog sinčića objavila je dan kasnije pa se u komentarima mogao pronaći i poneki prijedlog za ime prinove poput Božo. Brojni poznati čestitali su joj u komentarima poput influencerice i glumice Sonje Kovač, pjevačice Ide Prester i TV voditeljice Hane Tabaković Bakse.

Dva tjedna nakon poroda, na svom Instagram profilu objavila je kako sada živi s prinovom u obitelji. - Dva tjedna puna ljubavi. One bez filtera. One koja započinje nova poglavlja. Još uvijek me netko mora uštipnuti kako bih shvatila da ne živim san. San je postao stvarnost, stvarnost koju mogu pomirisati i primiti u ruke. Ovo nema cijene, a iskustvo takve ljubavi želim apsolutno svima - napisala je Lucija uz fotografije. U objavi je manekenka pokazala kako izgleda dječja sobica, nekoliko fotografija s bebom na kojima je Lugomer bez šminke te kako su uredili kuću za povratak bebe iz bolnice.

Na Instagramu je u 34. tjednu trudnoće objavila i fotografiju na kojoj je njezin trudnički trbuh u prvom planu. - Ima nešto toliko moćno u stvaranju novoga života i u tim tragovima koji ostaju zauvijek na maminom tijelu. Zahvalna. Radosna. Dostojna. Svoj novi dodatak s ponosom ću nositi do kraja svoga života, dečki moji. - napisala je ispod fotografije na kojoj je pozirala u toplesu te je grudi prekrila rukama i istaknula svoj trudnički trbuh. Fotografija je dobila preko tri tisuće lajkova, a pratitelji su u komentarima pohvalili ovu fotografiju. 

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja radi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:57 10.02.2024.

Jedino ako se svjetlo ugasi u sobi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije