Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druga prinova

Lucija Lugomer ne može vjerovati koliko je kilograma dobila u trudnoći: Toliko u šoku da sam i opsovala

Foto: Instagram
1/14
25.10.2023.
u 14:23

Sa suprugom Danijelom Grlićem u braku je od 2018. godine, a  zaručili su se 2017. godine na dubrovačkom Stradunu, nakon dvije godine veze i imaju trogodišnjeg sina

Plus size model Lucija Lugomer u travnju ove godine objavila je kako je drugi put trudna. - Prije mjesec dana saznali smo za moju trudnoću. Suprugu nisam niti rekla da ću napraviti test. Stajala sam u kupaoni, nazvala ga i rekla mu da sam trudna. Nije mogao vjerovati od sreće. Trčala sam po stanu tražeći najbolje svijetlo kako bih dobro vidjela taj plus... Uvjeravala sam sebe da nisam luda. Poslala sam Danijelu fotografiju testa, ali i požurila otići u polikliniku da mi izvade betu i vidimo jesam li zaista trudna - otkrila je u svibnju za Gloriju. Lucija je sada objavila na Instagram storyju kako je bila u šoku kada je otkrila koliko je kilograma dobila u 32. tjedna trudnoće. 

- Toliko u šoku da sam i opsovala. Uglavnom, u 32 tjedna trudnoće sve zajedno dobila sam 1,5 kilograma - napisala je u opisu videa. Sa suprugom Danijelom Grlićem u braku je od 2018. godine, a  zaručili su se 2017. godine na dubrovačkom Stradunu, nakon dvije godine veze. Vjenčali su se u lipnju 2018. godine u crkvi sv. Blaža u Zagrebu, gdje je mladenka stigla u raskošnoj vjenčanici skrojenoj od 30 metara ruskog bijelog satena koju je izradila Ivana Bilić, vlasnica hrvatskog brenda Royal Bride. Roditelji su malenog Leona koji se rodio prije tri godine. Nedavno su ona i suprug proslavili godišnjicu njihove veze. 

-  Naših 8 godina. Dado bi bez greške rekao 'Nos nam po*ran' a ja bi zakolutala očima.  Ajmo malo biti realni - onako, u prkos Instagram načelima. Imala sam puno veće planove za današnji dan, ajmo rezervacija večere, imamo tetu čuvalicu, pa ajmo fotografa da opali par za uspomenu...možda neki video ako nam se zvijezde poklope. Ja ću frizeru na frizuru i nabacit dobru štiklu a on će srediti bradu i obući košulju. - napisala je Lucija nedavno na Instagramu koji su joj bili planovi za proslavu godišnjice, a što se na kraju dogodilo. 

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kad je imala 16 godina i koliko se od tada promijenila

1/29

- No, činjenica je da smo danas prospavali pola dana i pokušali smiriti moj niski tlak, otišli na ultrazvuk bebe, počastili se pizzom i potom na roditeljski sastanak u vrtić. Nismo si kupili nikakve poklone, nismo opalili niti jednu fotku, okupali smo dijete zajedno i navečer ćemo pogledati Masterchefa. Ono što vam mogu reći jest da smo pronašli balans u očekivanjima.  Dado, sve znaš i to je najbitnije. Ostali, ja se nadam da ćete pronaći u životu partnera koji drži do one 'u dobru i u zlu' - jer to je jedina istina koja postoji. - napisala je Lucija. 

VIDEO Objavljene nove poruke Ivaniševića bivšoj supruzi:'Najbolje šta sam napravia je šta san te privaria'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije