Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj

Titova unuka Saša Broz objavila fotografiju s roditeljima: Oni su sve

Zagreb: Poznati na svečanoj izvedbi Stilskih vježbi u kazalištu Gavella
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
25.10.2023.
u 07:45

Roditelji su moja vjerna publika i unatoč godinama imaju volje i snage uvijek pogledati što radim, rekla je Saša prošle godine o svojim roditeljima, majci Miri i ocu Miši

Redateljica Saša Broz (54) objavila je na društvenim mrežama fotografiju s majkom Mirom i ocem Mišom i ovom objavom razgalila je mnoge svoje pratitelje koji su joj poručili kako nitko ne može zamijeniti roditelje.  - Oni su sve -  napisala je Saša uz fotografiju s roditeljima snimljenu u jednom restoranu. Ispod objave unuke Josipa Broza Tita zaredali su se brojni komentari.

- Da oni su sve, uvijek će te saslušati, uvijek će ti pomoći, bit će tu za tebe i kad si tužan i kad te boli i kad si sretan,... Jednostavno ih treba samo voljeti. I čuvati u srcu. Uživaj s njima. Super obitelj, lijepi pozdrav od obitelji Zemunik! Uvijek se rado sjećamo zajedničkih radnih dana u bolnici Dubrava. Moja mama (94) još uvijek pamti nježnu ruku i lijepe riječi doktorice Broz. Nitko ne može zamijeniti roditelje - napisali su joj pratitelji.  Sašin otac Mišo Broz sin je Josipa Broza Tita i njegove treće supruge Herte Haas, a Saši su roditelji i dalje najveća podrška i vjerna publika njezinih predstava. 

- Roditelji su moja vjerna publika i unatoč godinama imaju volje i snage uvijek pogledati što radim. Sad to uključuje i Sarine izložbe. Oni često sudjeluju u cijelom procesu, tata preveze ako što treba, mama nam kuha kad ja ne stignem... Unosim dinamiku u njihove penzionerske dane - izjavila je prošle godine Saša u intervju za radio Sarajevo. Njezin otac Mišo prije umirovljenja je radio u Ini, a nakon toga je svoju karijeru nastavio u diplomaciji u Kairu, Moskvi te u Indoneziji gdje je bio hrvatski ambasador od 2004. do 2009. godine. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

 

U intervju koji je prošle godine dala za Večernji list Saša se osvrnula i na slavno prezime njenog djeda za koje je rekla da ga ne promatra ni kao prepreku, niti kao olakotnu okolnost u svojoj umjetničkoj karijeri.

- Sa svoje 53 godine, naučila sam živjeti s tim. Ponosna sam na svoje prezime i ponosno ga nosim. Kazalište je specifičan medij. U njemu prezime ništa ne znači, već pečat koji ostaviš svojim radom i koji nema veze s genetikom. Zbog toga se njime i bavim i zbog toga sam nakon baleta tu i ostala - rekla nam je tad. 

VIDEO Ellu Dvornik tuži bivši muž Charles zbog kuće u Balama

 

Komentara 13

Avatar barba_arba
barba_arba
09:44 25.10.2023.

Kazalište je specifičan medij. U njemu prezime ništa ne znači, već pečat koji ostaviš svojim radom i koji nema veze s genetikom. Zbog toga se njime i bavim i zbog toga sam nakon baleta tu. To je onda ka kod kopanja kanala i pastirenja koza. Ni tu prezime nema značenja.

PL
plavakamenica
10:15 25.10.2023.

I drugi su imali obitelj.... ali...

ZA
zagi101
09:14 25.10.2023.

dole komunizam, živjela sloboda, dosta je ovih veličanja diktatora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije