Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Lucija je prva duelistica, Drele zbunjen: 'Izgleda da se ovdje igra neka igrica'

Foto: Nova TV
1/4
20.10.2018.
u 16:00

„Nekako mi to miriši da bih ja mogla završiti s njom dolje!“, skeptična je bila Edita.

Iako se u jednom trenutku činilo da farmeri igraju neku igru, pa im je i sam Drele poručio: „Izgleda da se ovdje igra neka igrica o kojoj ja nemam pojma!“, Lucija je ipak dobila više šibica te je time i postala prva duelistica. „Igramo se. Sa zadnjom svjećicom ću zapaliti svjećice na torti!“, odgovorila je Lucija Dreli na pitanje kako se osjeća.

„Nekako mi to miriši da bih ja mogla završiti s njom dolje!“, skeptična je bila Edita, dok su neki farmeri uvjereni da će izabrati Kristinu, a drugi pak Mateju.

Foto: Nova TV

Drele je primijetio kako farmeri po financijskom pitanju i ne stoje najbolje. Mlin im je u kvaru, pa ne mogu proizvoditi narudžbe klijentima, a s dukatima u škrinjici ne mogu se pohvaliti. Pitao je stoga gazdaricu hoće li biti primorani pozvati bankara kako bi podigli novac sa štednje. „Bankara nema šanse da se ovaj tjedan zove!“ odlučna je bila gazdarica Štefica.

Farmere je posjetio mentor Joža te im doveo nove životinje  - piliće, a očitao im je i bukvicu za brigu o životinjama. Mentor se šokirao vidjevši da krave imaju za jesti mokro i propalo sijeno. „Nisi zadovoljila! Ne možete takvo sijeno stavljati kod krava. Ostat će bez mlijeka!“, poručio je Kristini koja zajedno s Jasminom brine o njima, a po odlasku je upozorio farmere: „Svaki dan ćete bez nečega ostati!“.

Foto: Nova TV

Koga će Lucija odabrati za drugog duelista, ne propustite doznati u idućoj epizodi Farme!

Pogledajte i gdje su što danas rade zvijezde 1. hrvatskog realityja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije