Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujala se

Ljupka se obračunala s pratiteljicom koja ju je kritizirala zbog odgoja djece: 'Naježim se kad to vidim'

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
03.08.2020.
u 18:20

Poželjela je obilježiti posljednji dan odmora na Malom Lošinju, no u cijelu situaciju se uplela jedna pratiteljica kojoj se nije svidjelo što njezina kći na fotografiji ima u ustima dudu varalicu te sjedi u kolicima.

Dizajnerica Ljupka Gojić Mikić na Instagramu je objavila fotografiju svoje obitelji s koje se smiješe njezin suprug Mihael i tri preslatke kćerkice Jana Sienna, Mila Amelie i Mari Dana. Poželjela je obilježiti posljednji dan odmora na Malom Lošinju, no u cijelu situaciju se uplela jedna pratiteljica kojoj se nije svidjelo što njezina kći na fotografiji ima u ustima dudu varalicu te sjedi u kolicima

Foto: Instagram screenshot

"Kao odgojitelj i psiholog naježim se kad vidim djecu od 3-4 godine da sjede u kolicima umjesto da koriste svoje zdrave noge, a o posljedicama dude za govor u toj dobi da ne pričam", napisala je pratiteljica, a Ljupka joj je ubrzo odgovorila. 

Foto: Instagram screenshot

"Draga gospođo, ja Vama kao psihologu nikada ne bih dala svoje dijete kada bi imalo nekakvih problema. Jedan odgajatelj i psiholog nikada ne bi dao takav odgovor. Dao bi mogućnosti zašto je to tako. Možda je dijete odbilo spavati taj dan, plivalo i kupalo se satima, šetalo dva kilometra, pa je tata otišao po kolica, jer možda uvažavamo potrebe i želje i ostale djece da nastavimo šetati po Lošinju prije odlaska za Zagreb. Možda je Mari bacila dudu dva mjeseca prije potresa, ali od tog dana ju je ponovo uzela! Sad treba biti strpljiv. Sve bi to psiholog i odgajatelj vidio i pretpostavio da nije 'psiholog i odgajatelj' s tri pratitelja", napisala je.

Ključne riječi

Komentara 13

PS
popevke sAm slagal
20:46 03.08.2020.

Manekenka javno dijeli svoj privatni život. Prihvaća samo pozitivne komentare. Vjerodostojnije bi bilo u tim kolicima vidjeti nogometaša sa dudom u ustima jer očito kod njih tako stoje stvari .

CO
Content
23:08 03.08.2020.

Ja se naježim (a nisam psiholog ni odgajatelj) kad vidim maloljetnicu odjevenu u šosek s velikim prorezom, a mala, izgleda, uživa u tome, zna kako se izbacuje noga..Imala od koga naučiti, jel.. I onda kad bu', za par godina mala postala "domina" (sinonim za ognjenu ha ha ha), mater bu se, sva u čudu pitala - Gdje sam pogriješila...No, kad se sjetim da ih pušta u spotove, ne kužim zakaj im zamagljuje(te) lica..

BR
bruspaper
23:11 03.08.2020.

PODRSKA PRATITELJICI.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije