Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderna frizura

Ljupka Gojić Mikić promijenila je imidž, pratitelji oduševljeni: "Mislila sam da je ovo prije Japana"

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/7
24.09.2021.
u 22:00

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki, a danas uspješna poduzetnica i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić (39) na svojem se Instgram profilu pohvalila novom frizurom.

Jedna od najuspješnijih domaćih manekenki, a danas uspješna poduzetnica i dizajnerica Ljupka Gojić Mikić (39) na svojem se Instgram profilu pohvalila novom frizurom. 

Ljupka se odlučila za modernu frizuru u stilu 70-ih, a iako je dugo bila vjerna ravno ošišanoj kosi sada se odlučila za šiške i stepenasto ošišanu kosu. Sličnom frizurom nedavno se pohvalila u Nikolina Pišek, a vole ju i mnoge svjetske zvijezde poput pjevačice Billie Eilish. Otkako je ušla u svijet mode s 13 godina, Ljupka nije često eksperimentirala s frizurama osim za modne editorijale. Posljednju promjenu napravila je 2019. godine kada je dugu kosu ošišala na kratko, a tada se odlučila za klasični bob, a tada su ju brojni pratitelji usporedili s Irinom Shayk.

Foto: Instagram

"Pa ti kao 18-godišnjakinja", "Stvarno sam mislila da je ovo slika tebe prije Japana", "Wooow", "Možee", "Super", "Uvijek prekrasna", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Inače, Ljupka se prije nekoliko godina doselila iz Japana gdje je živjela s obitelji, a nakon uspješne manekenske karijere posvetila se svojem brendu Jolie Petite i slastičarnici na zagrebačkoj Knežiji gdje živi s obitelji. Bivša manekenka i danas slovi za jednu od najljepše odjevenih Hrvatica koja i najjednostavnije komade pretvori u odličnu modnu kombinaciju, a na društvenim mrežama prati ju preko 100 tisuća obožavatelja.

Poduzetnica je u braku s bivšim nogometašem Mihaelom Mikićem već 14 godina. Zaljubili su se još kao tinejdžeri, a imaju tri djevojčice- Janne Siennu, Milu Amelie i Mari Dane.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije