Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrenost

Ljubomora i teme o seksu otvorit će Pandorinu kutiju

Foto: RTL
25.09.2017.
u 12:36

U večerašnjoj epizodi showa "Ljubav je na selu" farmeri će izreći svoje mišljenje koje se neće svima svidjeti

Treba proći neko vrijeme ne bi li se farmeri i kandidati 'Ljubav je na selu' malo opustili, a kada do toga dođe, na površinu uglavnom isplivaju stvari koje se prije nisu usudili jedni drugima reći.


 

Tako će i u večerašnjoj epizodi, koja kreće u 20 sati, neki farmeri odlučiti izreći svoje mišljenje, koje se neće baš svidjeti ostalima, a stvari će se zakuhati kada krene razgovor o seksu i ljubomori. Neka imanja nalikovat će disco klubu, a neće nedostajati ni 'čitanja bukvice' jer će jedan farmer letati kao pčela – s cvijeta na cvijet!
 
Tko je ljubomoran, tko bi s farmerom 'nešto više', a tko nema dlake na jeziku, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' od 20 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije