Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratko su bili skupa

Ljubavnica s kojom je Elvis proveo zadnje mjesece otkrila je jednu tajnu o njemu: Ruka mi se tresla kad me odveo u sobu

Foto: Youtube screenshot
1/4
25.10.2022.
u 21:00

Ginger Alden je kralja rocka pronašla mrtvog na podu kupaonice na njegovom imanju Graceland i pola sata ga je pokušavala reanimirati, a kada je nakon njegovog pogreba postala meta zlih komentara obožavatelja, povukla se iz javnosti

Ginger Alden žena je s kojom je Elvis Presley proveo posljednje mjesece svog života i ona je bila ta koja ga je pronašla bez svijesti nakon što je doživio srčani udar. Zbog toga su je dugo vremena prozivali njegovi vjerni obožavatelji i djelomično je krivili za Elvisov kraj jer su bili uvjereni da mu nije dovoljno pomogla u tom trenutku.

Ginger je kralja rocka pronašla mrtvog na podu kupaonice na njegovom imanju Graceland i pola sata ga je pokušavala reanimirati, a kada je nakon njegovog pogreba postala meta zlih komentara obožavatelja, povukla se iz javnosti i desetljećima nije govorila o Elvisu. Prvi put je o toj temi pričala u svojim memoarima, a 2002. godine je dala i prvi intervju u kojem je otvoreno pričala o prvom intimnom odnosu s Elvisom i jednom neobičnom običaju slavnog pjevača. 

- On nije nije htio skinuti svu odjeću sa sebe. Smatrao je da partneri ne trebaju vidjeti jedni druge goli prije vjenčanja. Nakon što smo bili intimni poklonio sat i ogrlicu sa dijamantima - ispričala je Ginger tada. Rekla je kako je znala da je u Elvisu pronašla srodnu dušu i iako su kratko bili zajedno njihova veza je bila intenzivna. Tom prilikom ispričala je i kako ju je Elvis zaprosio te kakvu je reakciju imao kada je vidio prsten na njezinoj ruci. 

- Moja ruka se tresla kada me je odveo u spavaću sobu. Podigao je moju šaku, pogledao prsten i samo rekao: "O, čovječe!". Kada su se upoznali Ginger je imala 20 godina, a Elvis je imao 41 godinu, a zanimljivo je kako je prije toga bio u vezi sa sestrom Ginger Alden. Kada je u svojim memoarima i televizijskom intervju pričala o njihovoj vezi prisjetila se i kako nije uvijek sve bili idilično jer je pjevač imao i agresivne epizode te ju je znao i udariti, a bio je i jako posesivan i ljubomoran.

VIDEO Pecotić o navikama prije dijete: 'Dan bih započeo s krafnama, a onda sve to zalijevao alkoholom'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
21:57 25.10.2022.

Zar nije bilo jednostavnije pozvati hitnu pomoc ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije