Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potvrdili vezu

Hrvatica koja ima 212 tisuću pratitelja priznala da ljubi srpskog fotografa, a nedavno je prekinula dugogodišnju vezu

Foto: Instagram
1/10
25.10.2022.
u 17:25

Ema se proslavila na YouTubeu kanalom ''Two crazy beauties'' koji je dijelila s prijateljicom, a potom je krenula samostalnu. Karijeru je počela graditi u sedmom razredu osnovne škole a danas je na Instagramu prati 212.000 pratitelja dok njezin YouTube kanal ima 123.000 pretplatnika.

Poznata YouTuberica i influencerica Ema Luketin i beogradski fotograf i influencer Dušan Petrović potvrdili su višemjesečna nagađanja da su u vezi objavom na Instagramu. Par je na svojim profilima objavio dvije crno- bijele fotografije na kojima grle i ljube, a Dušan je svojoj djevojci uputio i romantičnu poruku.

- Uljepšala si sve, napisao je Dušan uz fotografiju poljupca, dok je Ema uz svoju objavu kratko ostavila emotikon srca. Ovo nisu prve zajedničke fotografije koje je par objavio na svojim društvenim mrežama, no tek je sada stigla službena potvrda njihove veze.

Brojni obožavatelji, ali i prijatelji te kolege influenceri poput Elle Dvornik, Tamare Kalinić i Dunje Jovanić uputili su im komplimente i poručili kako su ''divan par''.

''Skupa ste najljepši'', ''Bilo je samo pitanje vremena'', ''Napokon ljudi'', ''Divni ste'', ''Najljepši'', ''Kakav par'', ''Preslatko'', ''Wow'', ''Ovo se čekalo'', samo je dio komentara.

Inače, Ema je u travnju ove godine iznenadila obožavatelje zbog prekida četverogodišnje veze s Jankom Janićem, također poznatim domaćim influencerom.

- Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve najbolje u životu, napisao je tada Janko na Instagramu, a Ema se nije oglasila nakon prekida.

Ema se proslavila na YouTubeu kanalom ''Two crazy beauties'' koji je dijelila s prijateljicom, a potom je krenula samostalnu. Karijeru je počela graditi u sedmom razredu osnovne škole a danas je na Instagramu prati 212.000 pratitelja dok njezin YouTube kanal ima 123.000 pretplatnika. Dušan je pak uspješni fotograf i influencer iz Srbije koji surađuje s brojim poznatim licima u regiji, a veliki uspeh postigao je suradnjom s popu grupom Fifth Harmony.

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

Komentara 6

HE
Herceg56
18:13 25.10.2022.

Pa da ljubi Hrvata vjerojatno nebi ni bila ovdje?!

SA
satroman
18:09 25.10.2022.

Influencerica. Dakle, influenca je gripa, ona je zapravo griponositeljka.

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
17:32 25.10.2022.

Rvatice vole raditi sa srpskim alatima ali i sa crnim,smeđim i žutima,fina je budućnost naroda 😆

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije