Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svrtan umjesto Grgić

Glumac Boris Svrtan na čelu udruge dramskih umjetnika

boris svrtan
borna filić/pixsell
29.10.2013.
u 14:06

Glumac, redatelj i profesor na ADU Boris Svrtan novi je predsjednik Hrvatskog društva dramskih umjetnika. Prije njega na toj je funkciji bio Goran Grgić.

Glumac i redatelj Boris Svrtan novi je predsjednik Hrvatskog društva dramskih umjetnika. Na tu je funkciju izabran na izbornoj skupštini, a zamijeniti će Gorana Grgića koji je dramske umjetnike vodio deset godina. U Upravni odbor su izabrani i Draško Zidar, Goran Grgić, Slavko Juraga, Hrvoje Klobučar, Goran Koši i Joško Ševo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije