Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
parovi

Ljubav kontroverznog para u krizi: Milijana u showu poljubila drugog muškarca

Foto: screenshot
1/6
08.04.2019.
u 11:01

Milojko je ljubomoran jer Aleksandar Požgaj sve više pažnje poklanja Milijani i ona se nimalo ne odupire tome.

Ljubavna drama odvija se u reality showu "Parovi". Kontroverzni ljubavni par Milojko Božić i njegova 53 godine mlađa partnerica
Milijana Bogdanović u novoj su svađi koju je izazvala Milojkova ljubomora.

Prigovarao je Milijani što se druži s Aleksandrom Požgajem i Milojko tvrdi kako je Požgaj zavodi. Milijana se, sudeći prema viđenom u realityju, ne odupire Aleksandrovoj pažnji  što je jako uzrujalo Milojka.

- Je l' se hoćeš  poje**ti s njim? - vikao je Milojko na Milijanu. U emisiju su se nastavili svađati Milojko, Aleksandar i Milijana koja je molila Požgaja da sjedne i ne govori ništa.

On je pristao ali samo pod uvjetom ako ga ona poljubi. Milijana ga je poljubila u obraz, a Milojko je okrenuo glavu na drugu stranu.

Komentara 3

PR
protin
12:40 08.04.2019.

Nebitno

Avatar cera
cera
15:11 08.04.2019.

Ovo treba stavit na naslovnu stranu!!!!! Hahahaha

DV
dvojnica
11:12 08.04.2019.

VL retardiran isto kao i ovi srbijanski blesani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije