Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOPEČENI PAR

Ljubav je u zraku! Jelena Veljača pozirala s bivšim Kolindinim savjetnikom

Jelena Veljača i Ivan Gale na koncertu Zagrebačke filharmonije i Dan Browna
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
10.10.2020.
u 10:28

Glumica, producentica, scenaristica i aktivistkinja Jelena Veljača sinoć je pozirala u zagrebačkom HNK s novim dečkom Vitom Turšićem, bivšim savjetnikom bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu sinoć je bilo odredište za sve ljubitelje Dana Browna koji je skladao glazbu za novu knjigu, odnosno slikovnicu za djecu, a istu je izvela Zagrebačka filharmonija pod vodstvom Mirana Vaupotića. Među mnogim posjetiteljima bili su i glumica Jelena Veljača i njezin deset godina stariji dečko te bivši savjetnik bivše predsjednice Vito Turšić.

Ona je stigla u žutoj kratkoj haljini, a on u odijelu te su oboje na licima nosili maske. Bez obzira na ozbiljne poglede koje je uputila fotografima tijekom poziranja, isti su kasnije svjedočili zaljubljenosti i osmijesima novopečenog para.

Inače, Turšić se s Jelenom upoznao kao voditelj popularnog Podcasta BizCasting. Pričali su o životu i poslu, a iako je poznato da je Turšić bio u braku, prošle se godine razveo od supruge s kojom ima troje djece. Iako je ljubavi došao kraj, nastavili su zajednički skrbiti o djeci, no o tome ne želi govoriti. Potvdrio nam je tek da je zaljubljen i u sretnoj vezi s Jelenom Veljačom.

09.10.2020., Zagreb - Zagrebacka filharmonija u HNK pod vodstvom Mirana Vaupotica izvela svjetsku premijeru Wild Symphony koju je Dan Brown skladao za svoju najnoviju knjigu, slikovnicu. U toj interaktivnoj, multimedijskoj, bogato ilustriranoj i opremljenoj knjizi za djecu, Brown se predstavlja ne samo kao pisac, nego prvi puta u javnosti i kao - skladatelj. Jelena Veljaca, Vito Tursic. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

- Nisam znao da će naša veza izazvati toliko zanimanje javnosti. Mogu samo reći kako je istina da smo se upoznali u podcastu. Shvatili smo da imamo dosta tema za razgovor i jedno je vodilo drugome. Sada smo obostrano zaljubljeni-kazao nam je Turšić, koji je trenutačno direktor u tvrtki IDM, vlasnika Tome in der Muhlena. Vito je inače, bio član uprave i pravni savjetnik u Hrvatskom društvu skladatelja, predsjednik upravnog vijeća Veleučilišta u Šibeniku, a prije no što je bio savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, bio je savjetnik i Ive Josipovića. 

U mladosti je glumio u skečevima Roberta Knjaza s Markom Lasićem Neredom i Tomislavom Lubinom. Vrlo popularni bili su skečevi ''Ljudi u Črnom''. Osim toga bio je i direktor tvrtke Stampedo, a 2005. pokrenuo je i muški časopis FHM.  Ljubavni život Jelene Veljače često dobiva pažnju u medijima. Ona je još u ožujku ove godine prekinula s direktorom prodaje RTL-a Ivanom Galom, i  unatoč tome je s kćeri neko vrijeme nakon potresa živjela kod tada već bivšeg dečka te kod prijateljice Ive Radić. 

Jelena Veljača i Ivan Gale na koncertu Zagrebačke filharmonije i Dan Browna
1/10

 Informaciju o prekidu Jelena nije potvrdila, ali ni demantirala jer do zaključenja broja nije bila dostupna za komentar, no izvori bliski paru koji je vezu započeo 2018. godine tvrde da su ostali u jako dobrim odnosima. Jelena se u Ivana zaljubila nakon bračnog kraha s Draženom Čučekom s kojim ima četverogodišnju Lenu, a prvo vrijeme svoju su vezu nastojali čuvati dalje od očiju javnosti. Prvi put zajedno u javnosti su snimljeni u lipnju prošle godine na zagrebačkom IN music festivalu.

Komentara 34

AM
Axis Mundi
10:56 10.10.2020.

Svrha ovog promo-članka je - koja?

Avatar lola lola
lola lola
10:56 10.10.2020.

Stvarno je tesko pratiti sve njezine afere, ali ako njemu ne smeta, super....

IK
Ikonoklast
10:58 10.10.2020.

Pa opet bijeli muskarac na poziciji moci...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije