Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav i novac

Od danas na Novoj TV u udarnom terminu: Napetost počinje s dva metka u glavu

ljubav i novac
Foto: Nova TV
08.06.2015.
u 18:00

Nakon što je jučer velikim finalom završila prva sezona domaće humoristične serije "Kud puklo da puklo", u istom terminu danas se počinje prikazivati sapunica "Ljubav i novac"

Nova TV ima recept koji će gledatelje prikovati uz male ekrane. Nakon što je jučer velikim finalom završila prva sezona domaće humoristične serije "Kud puklo da puklo", u istom terminu danas se počinje prikazivati sapunica "Ljubav i novac". Riječ je o svježe snimljenom materijalu s turskim potpisom koji je u priču povezao sve sastojke ključne za uspjeh. Tu su zgodni mladi policajac, još zgodnija tajkunova kći, dva trupla i potraga za ukradenim dijamantima. Mamac je za gledatelje i gledateljice i glumački postav. U glavnim ulogama gledamo Tubu Buyukustun koju ljubitelji sapunica pamte kao Asi, a u novoj seriji tumači lik Elif. Mladog policajca Ömera utjelovljuje zvijezda serije "Izgubljena čast" Engin Akyurek. Njih se dvoje, a kako drukčije, upoznaju tragičnim spletom okolnosti. Njegova zaručnica i njezin otac pronađeni su, naime, mrtvi u istom automobilu s rupama od metka u glavi. Pitanje koje je intrigira jest što su siromašna djevojka i jedan od najbogatijih ljudi u zemlji uopće radili zajedno i odakle se poznaju?

Ömer i Elif nastoje dokučiti motive ubojstva, a istraga ih ubrzo dovede do zaključka da je o ubojstvo povezano s dijamantima... U priču se uključuje i mafija pa ne čudi kako scene vrve punokrvnom akcijom.

Serija "Ljubav i novac" snimljena je lani i jedna je od najiščekivanijih turskih serija koja ruši rekorde gledanosti.

>>Josipović je novi Račan, TBF nova Azra, a ja nova Veljača

>>Udala se zvijezda serije 'Kud puklo da puklo'!

Komentara 4

AN
Anamarija10
01:16 14.07.2015.

Turske serije su odlične : scenografiji, scenarijski i glumački na visini. Da vam nisu možda bolje naše idiotarije? Uživajte u turskim sapunicama jer su stvarno odlične!

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
19:36 08.06.2015.

Ima li novaTV bilo što drugo osim turskih serija?! Recimo ona talijanska je bila super

GV
golub Vaso
22:51 08.06.2015.

nova i rtl atentat na mozak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije