Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga nakon utakmice

Livakovićeva djevojka objavila kakvom porukom ga je utješio poštar

Foto: Instagram
1/4
07.11.2019.
u 16:15

Golman je bio utučen nakon utakmice i rekao je da ne zna uopće kako će zaspati niti zna što reći nakon ovakvog rezultata.

Igrači Dinama sinoć su bili na najboljem putu da slave s navijačima pobjedu nad Šahtarom, ali u sudačkoj nadoknadi sve se promijenilo i utakmica je završila izjednačeno - 3:3.

Tužni su zbog ovog rezultata bili navijači, ali i igrači među kojim i mladi golman Dinama Dominik Livaković.  Bio je utučen nakon utakmice i rekao je da ne zna uopće kako će zaspati niti zna što reći nakon ovakvog rezultata. Upravo je Dominiku na kućnu adresu dan nakon utakmice stigla utjeha za koju je zaslužan njegov poštar.

U poštanskom sandučiću stigao mu je danas račun za telekomunikacijske usluge, a na omotnici u kojoj je bio račun njegov poštar je napisao: Pobjeđujemo u Milanu!

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Utjehu koju je dobio od poštara na Instagramu je podijelila Dominikova djevojka Helena Matić. Sljedeću utakmicu Dinamo igra u Milanu protiv Atalante, a za Dominika će navijati njegova djevojka s kojom je u vezi zadnje dvije godine, a koju mnogi nazivaju i hrvatskom Meghan Markle. 

Komentara 5

KO
komunikolog
16:25 07.11.2019.

Zašto ima tebe ako ga mora poštar tješiti?

Avatar Uskok
Uskok
16:41 07.11.2019.

Nego kaj. Na pobjedu! Pa da vidimo. Samo hrabro.

PR
predator57
18:02 07.11.2019.

Da nije na golu bio Livaković, dinamo bi mogao zaboraviti daljnje natjecanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije