Naslovnica Showbiz Zvijezde

Lindsay Lohan ide u zatvor na tri mjeseca

Kad je čula presudu, Lohan je plakala i preklinjala sutkinju Marshu Revel da je ne osudi, no kako nije redovito dolazila na saslušanja niti je redovito pohađala određenu joj edukaciju o štetnosti alkohola, sutkinja je bila neumoljiva.
07. srpnja 2010. u 10:09 5 komentara 1 prikaza
lindsay lohan
Foto: Pixsell

Zbog dvije vožnje pod utjecajem opijata tijekom 2007.  Lindsay Lohan mora u zatvor na tri mjeseca. Kad je čula presudu, Lohan je plakala i preklinjala sutkinju Marshu Revel da je ne osudi, no kako nije redovito dolazila na saslušanja niti je redovito pohađala određenu joj edukaciju o štetnosti alkohola, sutkinja je bila neumoljiva.

Lohan se pravdala kako zbog pretrpanosti obvezama nije mogla dolaziti na edukaciju, a sutkinja joj odgovorila da će tijekom tri mjeseca boravka u zatvoru imati vremena na pretek.

- Ovo nije zafrkancija. Riječ je o mom životu i karijeri - uplakano je ponavljala Lindsay koja se na sudu opet mora pojaviti 20. srpnja. Nakon toga počinje služiti zatvorsku kaznu.

Algebra
PRIJAVE TRAJU
Kako do 10.000 eura? Dovoljna vam je odlična ideja za startup
  • truba:

    neka lijepo ona dođe kod nas zatraži naše državljanstvo i kad tu glupost ovde napravi ako bude imala sreće a hoće njen predmet će otići u zastaru kao i sve u našem sudstvu a ako to ponovi sud će još \"nagradit\"

  • norahs:

    \"Lohan se pravdala kako zbog pretrpanosti obvezama nije mogla dolaziti na edukaciju, a sutkinja joj odgovorila da će tijekom tri mjeseca boravka u zatvoru imati vremena na pretek\" Draga Lidsay, dio karijere je i ne oblokavati se svaki dan pa ... prikaži još!a takav sjedati za volan...

  • Mucanka:

    Dosta vec o toj pijani... i glupa...