Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javno progovorila

Linda Evangelista otkrila zašto joj se lice drastično promijenilo zadnjih godina i zašto je neprepoznatljiva

Foto: Instagram
1/5
23.09.2021.
u 16:20

Otkrila je kako je rutinski i popularan postupak smanjenja masnoće nazvan CoolSculpting trajno deformirao njezin izgled i emocionalno ju je uništio.

Linda Evangelista bila je jedan od najpoznatijih i najtraženijih supermodela devedesetih godina. Bila je zaštitno lice svih važnih modnih kampanja, bila je na naslovnici Voguea i pojavila se u spotu Georgea Michaela. Slovila je za jednu od najljepših žena, a onda se u zadnjih nekoliko godina povukla iz javnosti, a rijetke fotografije koje su u zadnjih par godina objavljene pokazale su velike promjene na licu 56-godišnje manekenke. Linda je odlučila javno progovoriti o tim promjenama i sve je objasnila u objavi na svom Instagramu. Otkrila je kako je rutinski i popularan postupak smanjenja masnoće nazvan CoolSculpting trajno deformirao njezin izgled i emocionalno ju je uništio.

 

 

- Mojim pratiteljima koji su se pitali zašto sam prestala raditi dok je karijera mojih vršnjakinja još uvijek trajala otkrivam kako je razlog tome moj unakaženi izgled koji je nastao kao posljedica tretmana CoolSculptinga kojim je postignut sasvim suprotan rezultat. - napisala je Linda. Dodala je kako je ovaj postupak doveo do sasvim suprotnog učinka i umjesto da rezultira smanjenjem masnoće kod nje su se masne stanice povećale i trajno su je deformirale. - Prošla sam dvije bolne operacije kojima sam pokušala vratiti stari izgled ali i dalje sam bila, kako su mediji to pisali, neprepoznatljiva - napisala je Evangelista. Otkrila je kako se nakon ovog tretmana kod nje razvila nuspojava nazvana paradoksalna hiperplazija masnog tkiva.

- To znači da masne stanice na mjestu gdje je tretman napravljen rastu umjesto da se smanjuju. Nije u potpunosti shvaćeno zašto se to događa. - izjavila je.

VIDEO Preminuo Willie Garson (57) , najpoznatiji po ulozi Stanforda iz serije "Seks i grad"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije