Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PJESMA

Lille i Žanamari snimile zajednički seksi spot: Prizori iznenadili fanove

Foto: Instagram
1/10
10.07.2021.
u 18:30

"Pjesma je (s)top, al realno svi smo očekivali pornić od spota, a dobili najkonzervativniji Lidijin video ikad hahaha", komentirao je jedan fan.

Pjevačice Lidija Bačić Lille (35) i Žanamari Perčić (39) snimile su spot za duet 'Stop', a video je objavljen jučer. Na YouTubeu je već skupio 100.000 pregleda te ušao u trending, a fanovi su ostali iznenađeni vidjevši prizore iz spota.

U videu su pjevačice polugole te još se izdvajaju automobili i igra golfa, a komentari fanova su pozitivni. „Meni je ovo zakon ! Super zvuče i pjesma je baš dobra“, napisala je u komentarima jedna osoba. „Pjesma je savršena, a spot vrh. Bravo, cure“, još je jedan komentar. 

Iako se pjesma publici svidjela, neki su imali prigovore na spot. "Pjesma je (s)top, al realno svi smo očekivali pornić od spota, a dobili najkonzervativniji Lidijin video ikad hahaha", komentirao je jedan fan, a drugi se složio te napisao da je očekivao više 'akcije'.

Dodajmo i da su pjevačice pjesmu prvi puta izvele u Vodicama na CMC festivalu, a tada su rekle da je spot u pripremi. 

Inače, obje pjevačice su izrazito aktivne na Instagramu te često objavljuju izazovne fotografije.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama

Komentara 5

Avatar B.Geserit
B.Geserit
19:46 10.07.2021.

Jesu zgodne, ali ne piše koja je cijena?

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:36 10.07.2021.

Tko su te, pjevačice ili...?

ZA
zagi101
18:58 10.07.2021.

jesu komadi ali karakteri velika nulaaA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije