Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIL PEEP

Mladi reper pronađen mrtav nakon što se predozirao

Lil Peep
Foto: Instagram
16.11.2017.
u 18:37

Mladi je reper postao poznat po svojim YouTube videima prije nego je u kolovozu snimio debitanstki album "Come Over When You're Sober (Part One)".

Mladi američki reper Lil Peep preminuo je danas u 22. godini, a najvjerojatnije se radi o samoubojstvu. Pjevačev menadžer Chase Ortega naveo je kako se reper pravog imena Gustav Åhr predozirao te kako je bilo samo pitanje vremena da ga nađu mrtvog, jer se liječio od depresije.

 

🐣👅fucc it

A post shared by @lilpeep on

Mladi je reper postao poznat po svojim YouTube videima prije nego je u kolovozu snimio debitanstki album "Come Over When You're Sober (Part One)".

 

I feel comfy on my own

A post shared by @lilpeep on

 

Posljednji koncert održao je u utorak u El Pasu, a dan prije toga na svom Instagram profilu napisao je kako je popio šest Xanaxa, i da se ne osjeća dobro, ali će svejedno održati koncert. Također je i objavio fotografiju pokraj koje je pisalo: "When I Die You'L Love Me" ("Kada umrem voljet će te me").

 

When I die You'll love me

A post shared by @lilpeep on

Od Lil Peepa danas se na društvenim mrežama opraštaju brojni glazbenici i producenti. Smatrali su ga budućnošću hip-hopa.

Ključne riječi

Komentara 4

U1
ursus_1212
19:55 16.11.2017.

Baš mi je to čudno. Djeluje mi sasvim normalan.

MI
MiroV
19:53 16.11.2017.

Nazalost nitko njemu i slicnima koje ce isto zavrsiti nije rekao da "sloboda" ima jako veliku cijenu. "Sloboda izbora" koja se ocituje da sve sto nam pricinja zadovoljstvo , ma kako moralno upitno to zadovoljstvo bilo kad tad ce uzeti danak . Imao je slobodu izbora da zivi svoj zivot onako kako su mu nametnuli drugi koji nisu brinuli za njega i njegov zivot. Novac i Hedonizam na kraju su mu dosle glave.

NE
nepenthe
20:54 16.11.2017.

Čudi me da nitko nije zapazio "U" između obrva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije