Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS SUPRANATIONAL

Lijepa Eni predaje krunu u Vodicama

Miss Supranational
Foto: Vecernji.hr
1/7
22.05.2018.
u 13:56

Izbor će se održati 6. lipnja na bazenu hotela Olympia u kojem će biti smještene finalistice, dok će veći dio organizacijskog teama i gosti biti smješteni u hotelu Imperial park koji je partner izbora, te u AS Adria Apartmani

Poznato je 18 finalistica izbora Miss Supranational Hrvatske 2018 koji će se održati u Vodicama, 6. lipnja, pod visokim pokroviteljstvom grada Vodica i Turističke zajednice Vodica.

Izbor će se održati na bazenu hotela Olympia u kojem će biti smještene finalistice, dok će veći dio organizacijskog teama i gosti biti smješteni u hotelu Imperial park koji je partner izbora, te u AS Adria Apartmani. Djevojke će se predstaviti u nekoliko izlazaka – kožna galanterija Galko, dnevna odjeća butika Lu Lei iz Križevaca, vjenčanice In Sposa, večernje haljine i kupaći kostimi Mistic Exlusive. Djevojke će nositi i kolekciju modnog nakita poznate dizajnerice Marjane Maje Petrović koja je i dizajnirala još jednu autorsku krunu Supranational. Za ljepoticu finalistica bit će zadužene Ivana Petrović, vlasnica salona La Coullise, te Renata Vinšek, vlasnica najpoznatijeg frizerskog salona Renata. Program će voditi Davor Garić i Vjekoslava Bach. Novost izbora je parfem Miss Supranational Hrvatske 2018 – Vodice čiji je autor Tomislav Vrbanec.

Miss Supranational
1/30

Mirisi će na poklon dobiti sve sudionice izbora. Krunu će uz prisustvo vlasnica licence i organizatorice izbora, Sanje Bjedov Popović i Tamare Roglić, novoizabranoj hrvatskoj predstavnici Miss Supranational Hrvatske 2018, predati aktualna pobjednica iz prošle godine, Eni Šukunda. Finalistice ovogodišnjeg izbora su: Ana Bermanec (Đurđevac), Barbara Kos (Križevci), Vanda Antunović (Zagreb), Gabriela Ružić (Sv. Ivan Žabno), Irena Vuleta (Zagreb), Katarina Svaguša (Zagreb), Sonja Perković (Zagreb), Kristina Opačak (Zagreb), Antonia Tea Beroš (Križevci), Esther Lesičar (Križevci), Isabel Fuček (Koprivnica), Amalija Zagorčak (Wiener Neustadt), Stevana Vujasinović (Sokolovac), Jasna Jakovljevic (Beč), Tihana Babij (Zagreb-Beč), Antonela Vugrinec (Varaždin), Pia Cesarec (Varaždin) i Manuela Divjak (Varaždin).

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar pittbull
pittbull
16:47 22.05.2018.

Cure su ko nacrte,bezdusna ljepota tako bih nazvao to nekako...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije