Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjesna svog seksi izgleda

Lidija Bačić: Zaljubljena sam u posao, još nema gospodina Fatalnog

Lidija Bačić
Foto: Promo
1/5
04.01.2017.
u 14:26

Splićanka pjeva od desete godine, a pjevala je i u crkvenom zboru, ponosna je jer ima i glas i stas, a za liniju je, kaže, zaslužna genetika

Domaće zvijezde dočekale su Novu godinu na razne načine. Neki su radili, neki su uživali, a neki su čak završili i u bolnici. Čestitke su slali putem društvenih mreža, što nam je dalo mali uvid u njihov doček 2017. godine.

Glamurozna i seksepilna 31-godišnja Lidija Bačić otišla je na zasluženi odmor te je u Beču proslavila ulazak u novo razdoblje. U osam godina, otkako je na sceni, nametnula se kao jedna od najtraženijih izvođačica na festivalima, svadbama i u diskotekama, ali za Silvestrovo, kako je odlučila, nije nastupala.

Odmor u hladnom Beču

Lidija Bačić objavila je na Facebooku video u izdanju u kakvom je rijetko viđamo. Zakopčana do grla, pod dekicom se vozila u kočiji središtem Beča i snimala svoju vožnju, a u jednom trenutku iza kočije pojavilo se policijsko vozilo. “Policija me prati! Pa što sam sad skrivila?”, upitala je popularna pjevačica sa smiješkom na licu.

Poznato je da Lidija voli putovati pa nije čudno što za doček nije bila u Hrvatskoj. Osim privatno, često putuje i poslovno te je tako ove godine imala sveukupno 100 koncerata od Dubrovnika pa do Züricha, čime se iznimno ponosi. Ponosna je i na uspjeh pjesama kao što su “Prokleto dobro ljubiš” i “Nezamjenjiva” i na reakcije na spotove koji uvijek izazovu veliku pozornost te često budu tema svih medijskih portala.

Nedavno je izjavila da je svjesna svog izgleda i da je s godinama naučila kako ga koristiti i dozirati. “Ja sam ponosna na to što me na sceni zovu i stas i glas. Glazba je moja ljubav, izgled dođe i prođe, ali ga isključivo stavljam u službu onog što radim”, komentirala je tada Lidija.

Na pitanje je li donijele novogodišnje odluke, Lidija odgovara:

– Nisam pobornik novogodišnjih odluka jer te odluke traju nekoliko dana u siječnju i onda se zaborave. Svakako sam odlučila ove godine ponuditi još dobrih pjesama, spotova i koncerata.

Sudeći po njenim planovima, 2017. godine imat će poprilično popunjen raspored. Pjevačica planira izdati novi album, održati ljetnu turneju i veliki koncert tijekom jeseni. Otkrila je da priprema još nekoliko iznenađenja, ali nije htjela otkriti točno kakva, već je samo rekla da će biti zanimljiva i da ih možemo očekivati uskoro.

Nagađalo se da je Lidija u 2017. godinu ušla s “boljom polovicom”, međutim, ona to demantira i tvrdi da je trenutno slobodna. – Zaljubljena sam u posao i pjesme. Čim se pojavi Mr. Fatalni, znat ćete – rekla je Lidija.

Zbog svog pretrpanog rasporeda i brojnih gaža, ima malo vremena za obitelj i napominje kako joj upravo ona najviše nedostaje. Prije Beča božićne blagdane provela je u krugu obitelji, s kojom je bila na Badnjak dok je već za Božić imala koncert.

Pjevačica je poznata po svojoj vitkoj liniji, na kojoj joj mnogi zavide, a kaže da ne radi ništa posebno na tijelu i da je za njezin izgled zaslužna genetika. Ni ona nije mogla odoljeti brojnim božićnim delicijama.

– Jela sam sve, a pogotovo omiljene fritule. Kalorije potrošim na koncertima – otkrila je Lidija.

Splićanka pjeva od desete godine, a od 2008. samostalno gradi karijeru. Iza nje je i dugogodišnja karijera pjevačice u crkvenom zboru, sudjelovanja i pobjede na Uskrsfestu, a onima koji je pamte iz te faze u jednom intervjuu za Večernji list tada je poručila:

– Vjera mi i dalje puno znači. Iz kršćanske sam obitelji i svake nedjelje idem na misu. Dakle, nisam se prodala vragu kao što neki misle. Vjera je u mojem srcu i na prvom mjestu. Možda se provokacije u mojim pjesmama s tim malo kose, ali rekla bih da je to posao kao i svaki drugi. Kao što recimo liječnik ili konobar svaki dan idu na posao i nose svoju uniformu, tako i ja u ovom poslu ne mogu biti zakopčana do grla na koncertu. To je moja radna oprema. Privatni i poslovni život strogo razdvajam.

Komentara 2

OZ
ozzy52
14:57 04.01.2017.

Ma, zaljubljena si u samu sebe.Kad se pogledaš u zrcalo ili bilo koji 'selfie', imaš i zašto.

AU
austrougarskigeneral
19:30 04.01.2017.

ma ja ću ti biti dečko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije