Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privukla pozornost

Lidija Bačić nabavila novog ljubimca, povela ga i na jedan event: 'Svi ga vole i on voli sve'

Zagreb: Poznati na CMC-ovom partyju
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/10
01.06.2023.
u 19:49

Lille je na predstavljanje ovogodišnjeg CMC festivala stigla u društvu malenog mopsa Bačija koji odnedavno uveseljava njezin život. Tek su mu tri mjeseca, a kad nije s pjevačicom, čuvaju ga njezini u Splitu

Pjevačica Lidija Bačić Lille (37) jedna je od izvođačica nadolazećeg CMC festivala. Jubilarno 15. izdanje festivala održat će se 9. i 10. lipnja na Vodičkoj rivi, a program festivala najavljen je na vrtnoj zabavi u zagrebačkoj Dubravi. Lille je na predstavljanje stigla u društvu svog novog ljubimca, malenog mopsa Bačija koji odnedavno uveseljava njezin život. Tek su mu tri mjeseca, a kad nije s pjevačicom, čuvaju ga njezini u Splitu. - Ma joj, svi ga vole i on voli sve, skoro kao mene - rekla je Lille za 24 sata

Osvrnula se i nadolazeći nastup te je priznala da je uvijek nervozna prije samog izlaska na pozornicu. - Ovaj posao mi je na početku bio hobi, ali posljednjih nekoliko godina skroz sam mu se posvetila. Postoji odgovornost prema publici. I dalje prije svakog nastupa osjećam neko uzbuđenje i tremu, ali to nestane nakon prva tri takta - rekla je pjevačica.

VEZANI ČLANCI

Priznala je i da ima samo jedan strah, a taj je da neće napraviti dobru feštu kad je neraspoložena ili živčana.

- Tad mislim da će sve loše krenuti i da mi se ne vrijedi uopće truditi. No upravo tad sve odradim puno bolje nego kad sam dobre volje - kaže Lidija koja se nakon festivala veseli koncertima diljem Hrvatske, a potom i snimanju novih atraktivnih videospotova po kojima je poznata. 

Lidija je nedavno gostovala u Special Happy Showu na Happy FM-u tamo je komentirala svoj izgled. U odnosu na početke karijere promijenila se i stasom i glasom. Sama osmišlja svoje sexy nastupe i brine o izgledu.

- Svi su izgledali drukčije na samim počecima karijere, pogledajte Messija, Ibrahimovića, Ronalda. Danas je pod normalno postalo u showbizzu da paziš kako izgledaš, a posebno žene koje se nauče šminkati i ponašati, slikati se... Mislim da je to sve važno. A što se tiče provokativnih izdanja, ja ih osmišljam, imam par stilista s kojima radim, koji rade na moje nahođenje - prema onome što ja želim, najviše slušam samu sebe. Par puta sam poslušala druge, imala neke izlete i to je bilo baš stvarno loše - kazala je Lille. 
Bez dlake na jeziku, u svom stilu, priznala je da igra na kartu izgleda.

VIDEO Nina Violić otkrila zašto nikada nije igrala u sapunicama: Bilo me strah, za glumce je to užasno

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar 365dias
365dias
22:10 01.06.2023.

"povela ga i na jedan event" - EVENT??? na kojem je to jeziku?

Avatar utunelu
utunelu
07:50 02.06.2023.

skup ovakih naslova i stila ponasanja u kojem se propagira trash uzrovalo je tragediju u Beogradu

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
21:49 01.06.2023.

Jedna od rijetkih pjevačica u Hrvatskoj koja igra na kartu senzualnosti i ženstvenosti...dok većina ima gard časnih sestara ili hladnih djevica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije