Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESU LI TOLIKO 'OČAJNE'?

Lezbijski poljubac u 'Kućanicama'?

13.02.2009.
u 13:36

U oštroj ekonomskoj klimi vodi se sve ljuća TV-bitka za svakog gledatelja i svaki promil "Nielsen rejtinga" kojim se određuje gledanost te proporcionalno i cijena reklama.

U borbi za privlačenje pozornosti gledatelja dugoročno praćenje serija žrtvuje se u korist jednokratnih "štos-epizoda" smišljenih da na pola sata ili sat privuku svačiju pozornost.

"Uvod u anatomiju" spaja se s "Privatnom praksom", serijom u koju je otišla Addison, u jednu veliku dvosatnu epizodu, a "(Očajne) Kućanice" najavljuju spektakularnu pogibiju Edie (Nicolete Sheridan), koja je tek prvi korak.

Ako stvari postanu zategnute što se gledanosti tiče, u jednoj od sljedećih epizoda navodno treba očekivati poljubac između Gabrielle (Eva Longoria) i Susan (Teri Hatcher).

Kad će i kako nespretna učiteljica i glamurozna Meksikanka shvatiti da su više nego prijateljice, zasad se ne spominje, ali ne sumnjamo da će se scenaristi tvorca serije Marca Cherryja i u tome snaći ako se pokaže potreba. Sve za gledanost – gledanost ni za što!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije