Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan rođendan

Leteći bojni brod kapetana Morgana za princa Harryja

princ harry
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
15.09.2014.
u 21:03

Englezi su vrlo maštoviti kada su članovi kraljevske obitelji u pitanju, posebno oni članovi obitelji koji su omiljeni među ljudima...

Englezi su vrlo maštoviti kada su članovi kraljevske obitelji u pitanju, posebno oni članovi obitelji koji su omiljeni među ljudima.

Jedan je od njih i princ Harry koji, za razliku od svog 'ozbiljnog' brata Williama, voli dobru zabavu i druženje s pripadnicima 'puka' u opuštenom raspoloženju.

Nakon što je prošlog tjedna dobio svoju figuru u prirodnoj veličini u muzeju voštanih figura Madame Tussaud, sada su mu obožavatelji pripremili pravi spektakl iznad Highgrove Housea pokraj Tetburyja u Gloucestershireu – balon koji iznad sebe ima veliki bojni brod kapetana Morgana, a sve u povodu skorog 30. rođendana omiljenog princa. Maštoviti vozač balona iznad cijelog je kraja letio 'velikim brodom' na čijim je jedrima bilo ispisano 'Sretan 30. rođendan, Harry'.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Princ Harry napunio 30 godina i postao bogatiji za 10 milijuna funti

>>Princ Harry umalo stradao u nesreći. Sumnja se na teroristički napad

>>Princ Harry ljubi bivšu Miss koja radi za njega

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije