Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa camilla

Princ Harry ljubi bivšu Miss koja radi za njega

princ Harry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
28.08.2014.
u 09:51

Kakav otac, takav sin! Barem ako je suditi prema princu Harryju i njegovoj novoj djevojci...

Kakav otac, takav sin! Barem ako je suditi prema princu Harryju i njegovoj novoj djevojci. Naime, princ ponovno ljubi, a prema pisanju US Weeklyja, riječ je o 25-godišnjoj Camilli Thurlow. Par je viđen prošlog tjedna na romantičnom odmoru na St. Tropezu.

– Ostali su u kontaktu nakon što su se prvi put poljubili u jednom klubu u Londonu, izjavio je izvor koji je nadodao da se par počeo viđati u srpnju. Princ Harry prekinuo je s manekenkom Cressidom Bonas u travnju, nakon dvije godine veze. Njegova nova cura, Camilla, bivša je Miss Edinburgha te radi za humanitarnu organizaciju kojoj je Harry pokrovitelj od 2013.

 

>>Princ Harry jedva se suzdržao da ne zaplače u javnosti

Komentara 2

SE
sestrićna
11:50 28.08.2014.

pa to i je smisao missica da ljube one koji imaju lovu..upravo takvi i orgniziraju izbore za miss kako bi imali šta jel te molim vas...

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
12:04 28.08.2014.

Taj mi je Harry svaki dan simpatičniji. Čovjek od krvi i mesa, a ne uštogljeni paun koji želi postat kraljem. U se! Na se! i Poda se! Pa dok ide! Samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije