Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI HIT

Let 3 više nemaju najslušaniju pjesmu u Hrvatskoj, srušila ih je srpska turbofolk zvijezda

Teodora Džehverović
Foto: Screenshot
1/4
23.05.2023.
u 12:22

Na prvom mejstu YouTube trendinga od ovog tjedna je novi hit Teodoe Džehverović 'Polumesec', pjesma koju je napravila u suradnji s reperom Rastom. u samo jednom danu skupila 1,3 milijuna pregleda, a nekoliko sati nakon, objavila je i drugu pjesmu, duet s pjevačem Devitom, koja je u svega osam sati skupila 55 tisuća pregleda

Let 3 i njihova eurovizijska pjesma "Mama ŠČ!" više nisu najslušanija pjesma na YouTube trendingu u Hrvatskoj. S prvog mjesta srušila ih je srpska pjevačica Teodora Džehverović (26) s pjesmom 'Polumesec' koju je napravila u suradnji s reperom Rastom.

Njezina pjesma je u samo jednom danu skupila 1,3 milijuna pregleda, a nekoliko sati nakon, objavila je i drugu pjesmu, duet s pjevačem Devitom, koja je u svega osam sati skupila 55 tisuća pregleda.

VEZANI ČLANCI 

Refren pjesme koja se najviše sviđa Hrvatima ide ovako: 

Samo da si mi tu
Da noćima lutamo, da se čuvamo
Habibi, još ovo veče
Na nebu je polumesec
'Ajmo negde na put
Avion na pisti leti na istok
Jer vidim ovde te svaka zna
Ti vreo kao Sahara

Teodora se javnosti prvi put pokazala dok je sudjelovala u srpskoj reality emisiji 'Zadruga', nakon čega se počela baviti pjevanjem. Inače, pjevačici ovo nije prvi put da je na vrhu ljestvice treninga u Hrvatskoj. Prije dva mjeseca, Teodora je bila na vrhu s pjesmom 'Drift' koju je otpjevala zajedno s Breskvicom.

VIDEO: Basist grupe Queens Of The Stone Age za Večernji list: 'U Hrvatskoj sam doživio neopisivo iskustvo' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IL
ilustrator
13:12 23.05.2023.

strahi. nakon jada, još veći jad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije