Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon četiri godine

Lepa Brena uskoro ponovno nastupa u Zagrebu!

lepa brena
pixsell
05.04.2013.
u 12:17

Diskoteka Shamballa 26. travnja slavi peti rođendan, za koji je Brena najavila intimniju atmosferu

Lepa Brena vraća se u Zagreb nakon skoro četiri godine, koliko je prošlo od njezina spektakularnog koncerta u Areni. Diskoteka Shamballa proslavit će peti rođendan 26. travnja, a slavljeničku zabavu priredit će legendarna Brena.

– Posebno me raduje ponovni susret sa zagrebačkom publikom. Ovaj put atmosfera će biti nešto intimnija, bliskija, jer ću pjevati u klubu, pa ću samim time prilagoditi i repertoar. Jer, nije ista atmosfera u diskoteci i na koncertu ili nastupu, objavila je pjevačica na svojoj službenoj Facebook-stranici u povodu skorašnjeg nastupa. Dodala je da planira pjevati sve one pjesme koje zagrebačku publiku podsjećaju na lijepe zajedničke trenutke iz prošlosti.

– Vjerujte mi, super ćemo se provesti – obećala je jedna od najvećih zvijezda ovih prostora. Menadžment pjevačice poručuje da su presretni što će na taj način počastiti zagrebačke obožavatelje prije velikog koncerta u Areni, koji će Lepa Brena održati na proljeće iduće godine. Ograničen broj ulaznica za Brenin nastup u Shamballi pušten je u prodaju danas, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

>> RTL demantira: Ne želimo Grand Show i ne pregovaramo s Brenom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije