Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće folk-produkciju

RTL demantira: Ne želimo Grand Show i ne pregovaramo s Brenom

lepa brena
pixsell
Autori: bb/VLM, tli/VLM
11.10.2012.
u 10:21

RTL ne namjerava prikazivati popularni srbijanski Grand Show u kojem redovito nastupaju Ceca, Miroslav Ilić, Mile Kitić, Šaban Šaulić…

– Svi su navodi srbijanskih medija neistiniti, RTL ne pregovara ni ima namjeru pregovarati s produkcijom Grand radi prikazivanja Grand Showa u svom programu – kazala nam je glasnogovornica te televizijske kuće Nataša Roksandić i tako potpuno demantirala napise pojedinih medija u Srbiji koji su objavili da čelnici RTL-a namjeravaju otvoriti pregovore s vlasnicima produkcije Grand.

Jedan od njih je i Telegraf.rs koji je na svojoj stranici objavio informaciju da su se direktori RTL televizije uputili u Beograd gdje bi danas trebali početi pregovore sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom.

Špekulirao se i o mogućim voditeljima hrvatske inačice Granda pa su se tako spominjala imena Severine Vučković, Tarika Filipovića ili Nine Badrić.

No RTL je sve demantirao pa tako hrvatski gledatelji ipak neće gledati nastupe Cece, Miroslava Ilića, Mileta Kitića, Šabana Šaulića…

>>RTL: Zašto smo samo mi dobili upozorenje za prijevod filmova

Komentara 17

FA
fakin2012
11:09 11.10.2012.

ne mogu vjerovati da jugoslavija i jugoslavenski tv program je jači nego ikad. Prvo ona emisija kojoj je jedini smisao bio da srbin seksa hrvaticu, a sad malo i glazbe, ovaj muzike..

PL
plovi
10:49 11.10.2012.

Ona populacija koja dosta vremena provodi uz tv, a takvih je puno, u najvecoj mjeri im odgovaraju takve emisije, radi toga mislim da ce pledanost biti velika

Avatar My Style
My Style
15:49 11.10.2012.

Ipak ce gledati HR gledatelji , samo ne na RTL nego kao i do sada...na TV Pink ;))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije