Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izostala podrška

Lepa Brena otkazala koncert u Osijeku

lepa brena
pixsell
24.03.2011.
u 10:49

Koncert nije naišao na podršku koja je potrebna za organizaciju ovakvog događaja te je poprimio negativnu političku konotaciju, stoji u priopćenju

Nakon najave brojnih prosvjeda zbog koncerta Lepe Brene u Osijeku u dvorani Gradski vrt, srbijanska folk pjevačica otkazala je koncert.

Lepa Brena, Brena tim i Udruga Student 3P Hrvatska žarko su željeli održati koncert kojim bi se prikupilo dovoljno novca za dodjelu studentskih stipendija studentima slabijeg socijalnog statusa, nažalost ovim putem vas obavještavamo da je koncert otkazan. Naime, uz najbolju volju, koncert nije naišao na podršku koja je potrebna za organizaciju ovakvog događaja te je poprimio negativnu političku konotaciju.

Cjelokupna situacija dovela je do otkazivanja koncerta te smatramo da je žalosno da se zanemarila akcija za pomoć najugroženijima.
Lepa Brena, Brena tim i Udruga Student 3P Hrvatska iskreno se ispričavaju svim obožavateljima i svim potencijalnim stipendistima zbog nastale
situacije.

Otkazivanjem koncerta dogodio se svojevrsni presedan u organizaciji ovakvih događaja, pa su Lepa Brena i Brena tim, u dogovoru s Udrugom Student 3P Hrvatska, odlučili vratiti sav iznos uplaćen za organizaciju koncerta kako bi se podmirili troškovi osobama koje su kupile ulaznicu.

Način povrata bit će naknadno objavljen, u sljedećih nekoliko dana, stoji u priopćenju.

- Željeli smo iz najbolje namjere održati koncert za grad Osijek i Studentsku zadrugu. Nažalost, naš koncert nije naišao na podršku koja je potrebna za organizaciju i koncert je poprimio političku dimenziju u kojoj mi ne želimo sudjelovati. Ispričavam se svim fanovima, ali ne želim politiku na svojim koncertima- izjavila  je Lepa Brena.

Ključne riječi

Komentara 62

DU
Deleted user
16:44 24.03.2011.

Lepa Brena otkazala koncert u Osijeku steta, a mogli su joj lepo organizirati prijem nakon koncerta,onako kako to samo osjecani znaju, uz casu dobrog benzina,

JU
julika22
23:12 25.03.2011.

dok ste se vi tu bavili Brenom,Šumadijom i Šapcem, Dragana Mirković će zapaliti Lampaše. Ako će je slušati balije Dragana prestaje sa pjevanjem.

TA
tajkun
15:08 24.03.2011.

50 milijardi ,ma nema veze samo da brena ne dodje,vužgi ga blaž sad nam je lakše

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije