Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bila joj je čast poznavati ga

Lepa Brena oprostila se od Bandića i prisjetila o čemu su pričali tijekom zadnjeg susreta

Foto: instagram
1/6
28.02.2021.
u 17:05

Brojne poznate osobe prisjetile su se pokojnog gradonačelnika Zagreba i izrazili su sućut njegovoj obitelji.

Brojna estradna imena oprostila su se danas od zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i uputili su sućut njegovoj obitelji. Pjevačica Lepa Brena prisjetila se posljednjeg susreta s Bandićem i riječi koje je tom prilikom izgovorio.

- Dragi naš Milane. Bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se sa tobom družili. Uvijek si bio jedinstven i posjedovao si tu veličinu da smo uvijek učili mnogo od tebe. Nažalost, prošlo je samo nekoliko sati od našeg posljednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvijek pamtiti o prijateljstvu ,ljubavi ,poštovanju i porodici. Počivaj u miru ,neka ti je vječna slava Brena&Boba - napisala je Lepa Brena na Instagramu. 

Na podršci koju joj je pružao u karijeri zahvalila se i pjevačica Neda Ukraden. - Dragi Milane, Beskrajno ti HVALA za veliku podršku i razumijevanje koju si nam pružao. Hvala ti što si bio čovjek koji nije pitao ko je ko i odakle dolazi.  Čast mi je bila što sam te poznavala! Počivaj u miru dragi zemljače! - poručila je Neda. Nina Badrić se pak prisjetila kako joj je Bandić donio ruže i čestitao na koncertu koji je prošlog ožujka održala u Areni Zagreb. 

- Pamtit ću vas po posebnoj empatiji prema nama umjetnicima. Za vas me nije vezao niti jedan interes ili posao, a ipak ste došli na moj koncert 07.03. u Areni, čestitali mi i donijeli buket ruža. Iskreno saučešće obitelji. Počivali u miru - napisala je Nina.

Ključne riječi

Komentara 39

DU
Deleted user
18:10 28.02.2021.

Jb'ote niko se nije sjetio ucviljene Natalije Pice!

SH
Sharkee
18:22 28.02.2021.

Neda, Brena, Badrić.. jad i čemer..

MU
Muncimir
17:27 28.02.2021.

Nevjerojatno. Umro je gradonačelnik glavnog grada Hrvatske i peta kolona odmah oživljava Jugoslaviju. Već ste i više nego naporni koliko i neuspješni s time. Ljudi to vide pada vam tiraža, nestajete .. još malo ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije