Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posve iskreno

Lepa Brena: 'Nisam imala ni za kruh, gladovala sam'

Foto: Instagram
1/5
08.06.2019.
u 14:46

Jedna od najvećih zvijezda ovih prostora Lepa Brena 14. prosinca nastupit će u zagrebačkoj Areni, a u intervjuu za 24 sata otkrila je dosad nepoznate pojedinosti iz svog života.

Lepa Brena se u zagrebačku Arenu vraća nakon deset godina, a glazbeni spektakl u najvećoj hrvatskoj dvorani održat će se 14. prosinca. 2019. godine. U prva 24 sata od početka prodaja ulaznica prodano je više od 2000 komada.

Uoči povratka u zagrebačku Arenu nakon 10 godina u razgovoru za 24 sata otkrila je kako je u petom osnovne na satu glazbenog završila u kazni, a učiteljica Radmila Čaić joj je zaprijetila da će pjevati kao solistica na natjecanju Mladih graditelja.

- Jako se naljutila i rekla ‘Jahićka, izađi van, stani pred mikrofon i izaberi si pjesmu za natjecanje. Od sad si solistica, da se smiriš’. Odabrala sam pjesmu ‘Sviraj još, prijatelju moj’ pokojnog Kemala Montena. Nju sam i kući pjevala, gdje god bismo sjeli uz gitare - prisjetila se Brena i otkrila da ju je upravo to natjecanje lansiralo u pjevanje.

- Srce mi je lupalo, mislila sam da šeta po cijelom tijelu, da mijenja položaj, da mi je malo u grlu, pa onda otišlo u glavu, pa stalo u grudima, trbuhu. Bila je to moja prva i posljednja trema u životu. Kad sam počela pjevati, nakon 10, 20 sekundi dobila sam snažan aplauz i on je razbio sve moje strahove. Shvatila sam da je pjevanje sastavni dio mene, tim više što sam na tom natjecanju osvojila prvo mjesto za svoju školu - otkrila je pjevačica koja je za vrijeme studentskih dana shvatila što u životu znači ne imati.

- Studirala sam šest mjeseci i prvi put osjetila što znači biti gladan, kao student spavati u maloj hladnoj sobici. Prvi put sam bila bez prijatelja. Tad sam shvatila što znači moja obitelj, moj grad, moje društvo… koliko sam s njima uživala. Kao studentica sam živjela neuredno, nisam imala novca za sva tri obroka - opisala je dodavši da je uvijek štedila ostatak novaca za putovanja s kolegama.

- Jela sam kruh, jogurt, paštete. Kad sam se zaželjela slatkog, pošećerila sam taj jogurt, kad sam htjela slano, malo ga posolila. Tako je to trajalo šest mjeseci.  Onda sam shvatila da tako ne mogu živjeti, da je to pasji život i odlučila sam početi raditi - kaže Brena.

Pogledajte što nam je Brena rekla uoči svog povratka u Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 16

NE
Nedelutic
16:13 08.06.2019.

Dok je Tito vodio Yugu ona je gladovala!! 😀😀

PR
protin
17:04 08.06.2019.

Nebitno za HR

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:00 08.06.2019.

Tezak je to bio zivot, a onda je shvatila gdje su novci. Mjesanje guzom i sisotres, a pare lete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije