Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA ZVIJEZDA

Megaspektakl u Zagrebu: Lepa Brena u povodu 35 godina karijere stiže u Arenu!

Lepa Brena
Foto: Promo
1/5
08.05.2019.
u 11:22

Veselim se nastupu na najvećoj zagrebačkoj pozornici. Inače sam control freak i cijeli show koji ću predstaviti u Zagrebu osmislila sam sama. Ovim putem pozivam sve da mi se pridruže na koncertu u Areni jer će to biti večer za pamćenje, kaže Brena

Lepa Brena, pjevačica, glumica i jedna od najseksepilnijih žena bivše Jugoslavije opet se vraća pred hrvatsku publiku. Najpopularnija pjevačica u regiji tako će 14. prosinca nastupiti u zagrebačkoj Areni, gdje je posljednji put zapjevala 2009.

– Veselim se nastupu na najvećoj zagrebačkoj pozornici. Inače sam control freak i cijeli show koji ću predstaviti u Zagrebu osmislila sam sama. Ovim putem pozivam sve da mi se pridruže na koncertu u Areni jer će to biti večer za pamćenje – kaže Brena.

Već desetljećima njezini koncerti jamstvo su nezaboravnog glazbenog iskustva, a svakim svojim nastupom i dalje dokazuje zašto je bila i ostala jedna od najvećih zvijezda u regiji. Tako je bilo i prošle godine u beogradskoj Štark Areni, gdje je proslavila rođendan i 35 godina uspješne karijere. Na trosatnom koncertnom showu Brena je neumorno pjevala stare i nove hitove, a posebno se pobrinula za scenski nastup presvlačeći se u raskošne kostime i haljine u kojima je izgledala poput kraljice.

Na najavljenom koncertu u Areni Zagreb Brena će uz specijalne audiovizualne efekte, bend, goste glazbenike, zbor, plesače i akrobate u Zagrebu spojiti sve ono što njena dugogodišnja karijera jest, a to je neizmjerna energija i emocija koju unosi u sve što izvodi i radi na pozornici. U bogatoj karijeri snimila je 21 album, pet filmova, između ostaloga i hit-film u nastavcima "Hajde da se volimo". Prva je pjevačica koja se 1989. spustila helikopterom na koncertu u Sofiji, gdje je nastupila ispred 100.000 obožavatelja, a ujedno i izvođačica s najvećim glazbenim tiražama u povijesti glazbe na ovim prostorima.

Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert mogu se kupiti od utorka, 14. svibnja. 2019. u sustavu Eventim.

 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar mrkyyy
mrkyyy
12:05 08.05.2019.

katastrofa... o ukusima se ne raspravlja... al koliko je Zagreb u zadnjih 20 godina poseljačen, to je strašno

PA
PainKiller
11:25 08.05.2019.

Bože pomozi!!! Ovo megaspektakl može biti samo kod nas.

DU
Deleted user
12:14 08.05.2019.

Ne možete vi bez jugovine. Brrrrrr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije