Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovala kod gojan

Lepa Brena na HRT-u izazvala euforiju: Trčali za njom po hodnicima

Lepa Brena
Foto: Promo
1/5
26.02.2014.
u 13:46

Uoči svog skorašnjeg koncerta na stadionu Krnjak pored Karlovca u subotu 8. ožujka, na Dan žena, Lepa Brena gostovala je u emisiji Damin gambit Elizabete Gojan

Uoči svog skorašnjeg koncerta na stadionu Krnjak pokraj Karlovca u subotu 8. ožujka, na Dan žena, Lepa Brena gostovala je u emisiji Damin gambit na HTV-u i izazvala pravu "brenomaniju" po prisavskim hodnicima.

– Sam trenutak njezina ulaska u zgradu televizije izazvao je neviđenu pomutnju. Vijest da nam je došla Lepa Brena proširila se u sekundi. Mnogi zaposlenici HRT-a izlazili su iz svojih soba, studija, ureda i željeli vidjeti Brenu uživo. Fotografirali su se s njom mobitelima, tražili autograme, trčali čak za njom po hodnicima kako bi je osobno upoznali. Gledajući sve što se događa, nisam mogla vjerovati kolika je njezina popularnost u Hrvatskoj, a i ja sam se prvi put susrela s tako iskrenom euforijom svojih kolega. Nakon što smo nas dvije odradile intervju, shvatila sam da je izbor Brene za gošću u Daminu gambitu bio pun pogodak. Gledateljima smo priredili i specijalno iznenađenje. Prvi put na ovim prostorima HTV će ekskluzivno promovirati senzacionalni duet najveće balkanske glazbene zvijezde i jedne od najvećih hrvatskih estradnih diva. Uvjerena sam da će se o našoj nedjeljnoj emisiji pričati u cijeloj regiji, ne samo u Hrvatskoj – istaknula je urednica i voditeljica emisije Elizabeta Gojan, namjerno čuvajući ekskluzivu za emisiju koja će se emitirati 2. ožujka u 21.30 sati na Prvom programu HTV-a.

Ni sekunde nije dvojila, kaže, da će iduće nedjelje imati fantastičnu emisiju.

– Brena je vrhunska profesionalka koja je došla pripremljena na snimanje. Na mene je ostavila dojam vedre, vesele i pametne žene. Stigla je u Zagreb večer prije kako bi održala probu s tamburaškim sastavom Petica u zagrebačkom hotelu Westin, a na Prisavlje je stigla u konvoju automobila točno u minutu, što se inače rijetko događa kada je tako velik broj ljudi u pitanju. Mogu slobodno kazati da smo i ja i cijela ekipa HTV-a oduševljeni suradnjom. U razgovoru je Brena bila iznimno emotivna i iskrena i mislim da smo dobili poseban intervju. Mi od prve emisije inzistiramo na prikazivanju i približavanju života posebnih žena koje svojim radom i životom zaslužuju da im se posveti posebna pažnja – istaknula je Elizabeta Gojan.

– Zahvaljujem gospođi Gojan i svim tim divnim ljudima koji su me ugostili na HTV-u iskreno i prijateljski. Zato sam u razgovoru bila potpuno opuštena i otvorena jer sam se nalazila u zaista ugodnoj atmosferi, a duet koji smo snimili već mi je sad, i prije objave, jedan od najdražih u životu. Snimku emisije sa zadovoljstvom ću pogledati u svom domu okružena obitelji, a već početkom idućeg tjedna dolazim ponovno u Hrvatsku kako bih ovdašnjoj publici pružila maksimum zabave i pozitivne energije na koncertu u Krnjaku pokraj Karlovca, da se svi lijepo opet družimo – kazala je Brena najavivši za Dan žena pravi spektakl.

>>Lepa Brena na turneji u Hrvatskoj: Hajde da se volimo i svi zajedno zabavimo!

Komentara 258

AL
Alkana
15:10 26.02.2014.

da se svi lepo opet družimo - kaže Brena. Brzo je zaboravila četnike kojima je pjevala kao i svu krv i razaranje koju su Hrvatskoj nanijeli njeni sunarodnjaci. Veliki minus za HRT!

BA
baniček
14:53 26.02.2014.

mene bi bilo sram biti u Breninoj blizini...a sramota može biti i one koji idu na njene koncerte i koji ju primaju u studio...mislio sam da je Elizabeta Gojan ipak pametnija žena.

A9
AAA-999
15:39 26.02.2014.

Još jedan dokaz da je tzv. HRT primitivna protuhrvatska televizija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije