Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za novi album

Lepa Brena promijenila imidž, više ne izgleda ovako

Lepa Brena
Foto: Promo
1/4
02.11.2017.
u 15:45

Pjevačica se na Instagramu pohvalila novom frizurom, a obožavatelji su oduševljeni novim izgledom

Pjevačica Lepa Brena uskoro izdaje novi album i uoči predstavljanja novog materijala odlučila se za promjenu imidža. 

Skratila je duge uvojke i na Instagramu se pohvalila novom trendi frizurom koja je oduševila njene obožavatelje, među kojima je i Indira Levak.

 

 

#erdemxhm #❤️

A post shared by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

 

- Breno prelijepo ova frizura sve naj naj...Odavno nisi ubola tako dobru frizuru sva blistaš - poruka je jednog od obožavatelja, a u drugoj slični komplimenti:

- Predivna frizura,a ti još ljepša.

Komentara 3

MU
Muncimir
17:21 02.11.2017.

Neda Ukraden? Lepa Brena? U kojoj zemlji novinari VL-a primaju plaću? Sramota, prvo novinarska pa i nacionalna. U Hrvatskoj nitkog ne zanima što te stare ofucane balkanske mumijske prostitutke rade. S tim gore da je Neda Ukraden podupirala agresiju na Hrvatsku. Jugopropaganda najniže kategorije.

KU
kupatilo
00:34 03.11.2017.

Neznam kome je lijepa.Vidim noge ko rep od violine a i stose tice severine neko napisa nasa.Ma kako nasa.Po majci hrvatica po ocu srbinu i udata za srbina i mentalno i svako drugo njihova.A nije neka ni osoba za primjer.Brenu i Nedu bar po pjesmi vole i poznaju a Severinu po crtanim filmovina a ja nisam djete pame to nezanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije