Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vjerovali ili ne

Leonardo DiCaprio otkrio kakve žene voli! I ne, ne morate biti manekenka

Leonardo di Caprio
Foto: Press Association/NY Sindication/PIXSELL
1/10
21.02.2014.
u 20:00

Glumac i producent kojem se (napokon?) smiješi Oscar za glavnu mušku ulogu u razgovoru za CBS objasnio je što sve traži od djevojke

Vjerovali ili ne, ne morate biti slavna manekenka da bi na vas oči bacio Leonardo DiCaprio.

Glumac i producent kojem se (napokon?) smiješi Oscar za glavnu mušku ulogu u razgovoru za CBS kazao je da je sve što traži od djevojke: poniznost, smisao za humor i ne previše drame. Hm...

Teško mu je povjerovati kad je dosad uglavnom bio u vezama s nekima od najljepših žena na svijetu.

Foto: Instagarm

(Foto: Instagram)

Viktorijina anđelica Gisele Bundchen, manekenka Bar Raffaelli i glumica Blake Livley samo su neke od njih. Ovih dana povezuju ga s modelom Sports Illustrateda Ninom Agdal, a njegove veze s manekenkama već su stvar pop kulture.

A kad se Leonardo misli vezati?

– Meni je baš O.K. A brak će doći kada bude vrijeme, kazao je glumac koji nerado priča o svom privatnom životu. Otkrio je ipak kako se osjećao kad je prvi put nominiran za Oscara, za ulogu u filmu "Što muči Gilberta Grapea" davne 1994.

– Bio sam paraliziran od straha! Stalno sam razmišljao o tome da ću se morati popeti na pozornicu i stati pred milijardu ljudi ako dobijem nagradu. Baš zato molio sam se da ne dobijem Oscara, prisjetio se DiCaprio. Otada je prošlo punih 20 godina, a vjerujemo da ga sada neće biti sram preuzeti zlatni kipić. Ako ga osvoji, naravno.

>>Traži da se 'Vuk s Wall Streeta' povuče iz kina jer je u njemu ispao 'degenerik'

>>Leonardo DiCaprio: Bio sam siromašan, 
rastao sam u kvartu s dilerima i prostitutkama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije