Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršen spoj

Lena Meyer i Alexander Rybak: strast iza pozornice Eurosonga

lena meyer
Foto: reuters
1/3
01.06.2010.
u 17:44

Njihovu ljubav mediji i brojni obožavatelji već nazivaju “savršenom ljubavnom pričom”.

Mladi su, daroviti, vrlo zaljubljeni i oboje su pobijedili na Eurosongu. Njihovu ljubav mediji već nazivaju “savršenom ljubavnom pričom”. Riječ je, naravno, o 19-godišnjoj Njemici Leni Meyer i prošlogodišnjem pobjedniku Eurosonga Alexanderu Rybaku koji su, prema riječima lijepe njemačke pobjednice, već tri godine u ljubavnoj vezi. Svjedoci koji su ih imali prilike vidjeti iza pozornice na ovogodišnjem natjecanju u Oslu primijetili su da između otkvačene mlade Njemice i povučenog Alexandera postoji nešto više od zafrkantskog koketiranja kojim bi počastili novinare.

Smušeni poljupci
Međusobnu naklonost nisu mogli skriti ni nakon proglašenja pobjednika kad se 24-godišnji norveški pjevač potpuno zbunio uručujući nagradu lijepoj Leni, koja je zahtijevala da joj Alexander ponovno da poljubac u obraz koji je bio izostao.

No pravo iznenađenje slijedilo je na konferenciji za novinare sljedećeg dana kad je raspoložena tinejdžerica sama otkrila novinarima da su ona i Alexander Rybak u sretnoj ljubavnoj vezi, i to već tri godine.

Zajednički nastup
Par je već počeo i sa zajedničkim televizijskim nastupima – zgodni Norvežanin na violini prati Lenu, koja je zbog velike popularnosti pjesme “Satellite”, kojom je u svojoj domovini zaludjela mlađu publiku, već mjesecima velika glazbena zvijezda. I to ona koja ima vrlo zanimljiv privatni život!

Njezin dečko, norveški multitalent Alexander Rybak rođen je prije 24 godine u Minsku u Bjelorusiji. Sa šest godina preselio se u Norvešku. Dijete je poznatih glazbenika, violinistice i pijanista, koji su ga već u ranom djetinjstvu zarazili glazbom. Prije pet godina prijavio se na “Norveški idol” te se probio u polufinale. Bavi se i glumom.

Komentara 11

DR
drznedaj
21:28 01.06.2010.

O novinari pa o cemu vi pisete haha Njih dva se prvi put vidjelo sad u Oslu i to preko te emisije koja ju je pratila. I vec tu su pocele zajebancije kao da furaju. A ona prije jednog castingaa koji je zavrsio i koji je pobijedila 12.03. nije bila poznata kao ni pjesma ta. Pa nije to bas mjesecima, ili :)

OB
-obrisani-
21:44 01.06.2010.

hehehehehe i seksalji su se iza pozornice, hehehehehehe

ŽU
župarić
20:53 01.06.2010.

Pun pogodak, oboje glazbenici, oboje poznati, oboje talentirani, oboje uspješni i vrlo lijepi. Jedno ima kvalitete drugoga, prelijepo. Neka je sa srećom mladom zaljubljenom paru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije