Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari se nižu

Lejla Filipović odlučila promijeniti frizuru, a nakon što ju je pokazala komplimenti pratitelja ne staju: 'Prekrasno'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
16.12.2021.
u 18:10

Naime, promijenila je boju kose pa više nije plavuša, već brineta. Novom frizurom pohvalila se na Instagramu, te otkrila kako je poželjela malo topliju boju kose.

Bivša Miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića (48), Lejla Filipović (44) ne eksperimentira često sa svojim izgledom i zna što joj dobro pristaje, no ovaj put se odlučila na nešto drukčije. Naime, promijenila je boju kose pa više nije plavuša, već brineta. 

Novom frizurom pohvalila se na Instagramu, te otkrila kako je poželjela malo topliju boju kose

Foto: Instagram

Nakon toga objavila je još jednu fotografiju na kojoj je imala kapu koja je skrivala novu frizuru, no pratitelji su joj svejedno podijelili gomilu komplimenata. 

"Lijepa si", "Divna", "50 nijansi ljepote i gracioznosti", "Prekrasno" pisali su. 

 

Filipović je nedavno otkrila  i tajnu svog dobrog izgleda. „Ja uvijek kažem da je kod mene sve stvar genetike. S godinama sam počela malo više paziti na prehranu, smanjila sam slatko jer nisam toliko aktivna. Imam faze kad vježbam i kad ne vježbam, prisiljavam se piti što više tekućine“, pojasnila je.

VIDEO Marko Grubnić u društvu Momčila proslavio 40. rođendan: Zagrebom prošetao u neobičnoj kombinaciji

 

Komentara 2

ZE
Zeneka
01:14 17.12.2021.

Ima li Hrvata u hrvatskoj'?!

VG
Vgboy
19:13 16.12.2021.

Vratite se domu porijekla svoga molim lijepo,bilo bi to krasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije