Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stižu legende!

Legende hip-hopa Wu-Tang Clan stižu na Sea Star festival u Umag

Foto: Privatna arhiva
1/2
05.04.2019.
u 12:23

Sea Star festival u Umagu obogatio je svoj line-up i najavio da će ugostiti hip-hop senzaciju Wu-Tang Clan čija vvogodišnja turneja ima samo 12 koncerata, i jedan od njih je u Hrvatskoj što će biti jedini nastup u ovoj regiji u krugu od 1000 km.

Ove godine na Sea Star festivalu u Umagu imat ćemo priliku gledati i legendarni hip-hop sastav Wu-Tang Clan, upravo je najavljeno na press konferenciji festivala.

Foto: zvonimir ferina

Bendu će ovo biti  drugo gostovanje u Hrvatskoj, nakon Terranea u Šibeniku 2013. godine. Ovogodišnja turneja ima samo 12 koncerata, i jedan od njih je u Hrvatskoj što će biti jedini nastup u ovoj regiji u krugu od 1000 km.

Kako je to inače u njihovom slučaju, koncerti su im uvijek rasprodani.

Podsjetimo, na ovogodišnjem izdanju Seastar festivala u Umagu koji traje 24. i 25. svibnja nastupat će mnogobrojna svjetska imena među kojima su Nina Kravitz i Enrico Sangiuiliano, a domaće snage na dvodnevnom festivalu biti će Krankšvester, Vojko V i High5.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije