Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLA ELENA

Legendarni Mišo Kovač postao djed!

Ivana Kovač
Foto: Tomilsav Miletić/Pixsell, Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/6
07.08.2017.
u 10:03

Mišina kći Ivana (39) u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice rodila je kćerkicu kojoj je dala ime Elena.

Legendarni šibenski pjevač Mate Mišo Kovač (76) jučer je postao djed. Kako piše Story, Mišina kći Ivana (39) u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice rodila je kćerkicu kojoj je dala ime Elena.

Lijepa pjevačica u vezi je s 10 godina mlađim inženjerom radiologije Elvirom Hasanhodžićem. Par je dugo dvojio koje će ime dati nasljednici, a za ime Elena odlučili su se nakon poroda.

 

❤Sretan rođendan dobri moj ćaća❤

A post shared by I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on

Komentara 1

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
10:53 07.08.2017.

E moj Mišo,pa kud bre tebi da se desi Turčin.Al,nema veze,nek je dijete živo i zdravo.Puno sreće vam želim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije