Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debi album

Ivana Kovač: Tata Mišo mojem novom albumu dao 
je ocjenu odličan

kovač
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
30.12.2013.
u 08:00

– Na svim mojim koncertima, od Dubrovnika do Slovenije, publika najbolje reagira na “Crno vino, crne oči”, “Nima šoldi, e pa ča” i “Dalmacijo, srce oca moga” – kaže Ivana.

“Napokoooon!” uzviknula je Ivana Kovač (36) kada smo je nazvali da joj čestitamo na izlasku njezina prvog samostalnog albuma “Crno vino, crne oči” koji je stvarala tri godine.

Lako se snašla s muškima

Priznaje da je već počela gubiti nadu da će album ugledati svijetlo dana, ali time je njena sreća, ističe, još veća. Jedanaest od dvanaest pjesama, koliko ih sadrži nosač zvuka, predstavila je u protekle dvije godine, a jedina je nova pjesma “Jao meni” nedavno premijerno puštena u radijskom eteru. Album je odlučila izdati nakon što vidi reakcije obožavatelja na melodije, a evo koje su im najviše prirasle srcu.

– Na svim mojim koncertima, od Dubrovnika do Slovenije, publika najbolje reagira na “Crno vino, crne oči”, “Nima šoldi, e pa ča” i “Dalmacijo, srce oca moga” – kaže Ivana. Za aktualni singl “Jao meni” snimila je spot u režiji Filipa Dizdara, a premijera je najavljena u prvoj polovici siječnja. Promocija albuma najvjerojatnije će biti krajem siječnja u Dalmaciji.

– Devedeset posto autora pjesama živi u Dalmaciji, a ondje je i mnogo mojih prijatelja i dragih mi ljudi – objašnjava pjevačica. Pjesme su joj napisali Dražen Zečić, Pero Kozomara, Rajko Dujmić, Denis Dumančić, Ivan Huljić, Tonči Huljić i Dušan Šarac, a Ivana kaže da je s muškom ekipom brzo pronašla zajednički jezik. – Nemam problema u komunikaciji s muškarcima. Nisam tipična ženskica, onako “finčugasta”, tip sam “što na umu, to na drumu”. Iskrena sam, što nekome paše, a nekome ne, ali do sada mi iskrenost nije naštetila – priča.

Slovenci “žedni” zabave

I njen je tata, kaže Ivana, uvijek iskren pa je bila presretna kada je njen prvi solistički album ocijenio odličnim.

– Mišo je nekad i previše iskren, ali svaka je njegova kritika dobronamjerna – ističe Kovač koju čekaju nastupi u Zagrebu i Zadru, ali posebno se veseli onima u Sloveniji. – Toliko često pjevam u Sloveniji da ću tražiti slovensko državljanstvo – smije se Ivana i dodaje: – Slovenska publika je predivna, toliko su jednostavni i željni zabave, vrlo su otvoreni i srčani ljudi.

Komentara 6

HU
Hulk
09:06 30.12.2013.

tra la la pjesmice,sve na isti kalup,album je još daleko od odličnog +2

Avatar Hazl113
Hazl113
09:30 30.12.2013.

Znači da ništa ne valja.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
09:52 30.12.2013.

Ivana Kovač: Tata Mišo mojem novom albumu dao 
je ocjenu odličan tata k'o tata - sve mu je dobro ako je od kćeri. za njega je ona sigurno i lijepa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije