Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skladan par

Legendarni bivši kapetan vatrenih s lijepom suprugom nazdravio Staroj godini na Stradunu

Dubrovnik: Dobro raspoloženi supružnici Srna na Stradunu nazdravili Staroj godini
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/11
31.12.2023.
u 15:45

Skaldan par uživao je u piću u jednom od kafića, a bili su nasmijani i vidno dobre volje

Legendarni bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (41) sa suprugom Mirelom Forić Srna (41) nazdravio je odlasku stare godine i dolasku nove na Stradunu u Dubrovniku, prije nego li pozornicu na Stradunu preuzme glazbenik Zdravko Čolić za doček večeras. 

Skaldan par uživao je u piću u jednom od kafića, a bili su nasmijani i vidno dobre volje.

VEZANI ČLANCI

Prošle godine u studenom u Hotelu Esplanade u Zagrebu održano svečano predstavljanje autobiografije legendarnog bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije, Darija Srne. Uz njega je kao i u svakom važnom trenutku tijekom njegove karijere, bila supruga Mirela Forić Srna koja je otkrila u kojem je trenutku bila najponosnija na svog supruga s kojim ima dvoje djece.

- Najponosnija i najtužnija sam bila onog trena kad se odlučio vratiti u reprezentaciju i igrati utakmicu nakon što mu je umro otac. Bila sam toliko ponosna na njega, umiralo je sve u meni, mislila sam je li to ispravno ili ne, tako da su to bili specifični momenti. Bilo je tu puno momenata kad sam mislila - Bože, ja to nikada ne bih mogla. Evo stvarno iskreno, najiskrenije - ispričala je Mirala za IN Magazin. Lijepe riječi za svoju suprugu je imao i bivši reprezentativac naše nogometne reprezentacije.

- Za mene je moja supruga veliki heroj i ja sam s njom proživio puno lijepih trenutaka, a nažalost i loših koje nosi nogometni život i ona je cijelo vrijeme bila uz mene. Ona je moj heroj, moj zid, moja potpora i ja to jako cijenim, jako ju volim i hvala joj za to - rekao je Srna. Mirela je otkrila i što ju je privuklo kod supruga, ali priznala da ima i dana kad situacija nije idealna.

- Mislim da je on stvarno poseban čovjek i to sad govorim koliko uopće ja mogu o njemu nešto objektivno reći. Ne znam, mene ta njegova emotivnost, otvorenost, humor, pozitivnost istog trena privukla njemu. On je moj suprug i ima puno dana u godini kad mislim da bi ga mogla zadaviti - iskreno je rekla.

VIDEO Sandra Perković nekoliko sati prije vjenčanja: 'Uživaj danas u svakom trenutku'

Komentara 3

T2
Tomo_20
17:40 31.12.2023.

Cudno inace je u Beogradu;))

Avatar southman
southman
17:23 31.12.2023.

Šta on nije u Beogradu ???

Avatar razmaknica
razmaknica
16:23 31.12.2023.

Imaju slične oči, baš su si par

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije